Generator nazw - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Materiały (/Forum-Materia%C5%82y) +--- Wątek: Generator nazw (/Thread-Generator-nazw) |
Generator nazw - Deuce - 09-07-14 11:23 Szukając ciekawego imienia dla postaci znalazłem interesującą stronę na której można wygenerować prawie wszystko a dokładniej: -Imiona -Nazwy dla mobów -Dla gildii -Nazwy dla klas -Nazwy dla ekwipunku i jeszcze więcej ;D Link do strony GENERATOR Mam nadzieję ze komuś się to przyda. RE: Generator nazw - arturd - 09-07-14 12:11 Bardzo ciekawy i jak dotąd jeden z najlepszych generatorów. Do listy dodałbym jeszcze te: donjon name generator rinkworks name generator 7th sanctum name gen BtN name gen, przy okazji wyjaśnia pochodzenie niektórych współczesnych nazwisk Btw. byłoby miło gdybyś dodał powyższe do pierwszego posta. RE: Generator nazw - Kosmik123 - 19-07-14 16:23 Ja korzystam z tej strony. Jest tam też parę fajnych generatorów. Nie tylko imion, ale nazw obiektów wielu dziedzin. |