![]() |
|
Preludium dla trzeźwości, czyli artystyczny kącik Elise - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Kącik artystyczny (/Forum-K%C4%85cik-artystyczny) +--- Wątek: Preludium dla trzeźwości, czyli artystyczny kącik Elise (/Thread-Preludium-dla-trze%C5%BAwo%C5%9Bci-czyli-artystyczny-k%C4%85cik-Elise) |
Preludium dla trzeźwości, czyli artystyczny kącik Elise - Elise - 17-05-13 18:32 ...dobra, a tak poza tematem XD Chyba głupsza nazwa dla takiego tematu nie istniała, a że podobno kontrasty są pożądane w sztuce barokowej... (chrzanić, że barok już minął) Mam nadzieję, że kiedyś uda mi się zachwycić równie mocno, co Marino. Bynajmniej jednak nie o poezję tu chodzi, bo z tą akurat mało mam wspólnego xD (Chociaż jeśli się wezmę w garść, pozbędę się swego grafomaństwa) Raczej rysuję oraz zajmuję się grafiką komputerową, planuję też wziąć się za malarstwo i informatykę. A żeby nie było, że zajmuję tylko nick (powiem Wam w tajemnicy, że totalnie nie znam się na RPG makerze, więc jedynie czytam i się uczę) postanowiłam w inny sposób udzielać się na forum- mianowicie gdyby ktoś potrzebował oryginalnej grafiki do swojej gry, mogę się zaoferować- oczywiście w miarę możliwości i chęci, bo czasu niestety zbyt wiele nie mam, traktuję to jako hobby. Póki co nie mam wielu skończonych prac (większość albo leży w folderze Work In Progress [owszem, rysuję głównie na komputerze], albo leży w śmietniku, ha). Ale że już od paru dni Nikolas przypomina mi, że miałam coś napisać na forum, to prace będę dodawać stopniowo, w miarę kończenia ich i zaczynania. Oraz w miarę mojej motywacji... Bowiem mam nadzieję, że zostanę przyjęta raczej ciepło ^.^ Ii tak przy okazji, miło mi Was poznać ^^ Gdyby ktoś miał jakieś pytania, śmiało pytać- nie zjem co prawda, ale mogę pogryźć LOL CO JA NAPISAŁAM. Oczywiście chodzi mi o to, że najwyżej nie odpiszę, ah te demony, przecież to chwila, i już się panoszą. Podsumowując, ten wątek jest nie tyle artystyczny, co artystyczno poznawczy. Pominąć, że napisałam to trochę nieskładnie. Rysunek sprzed 2 lat, A3 "Wire" inspirowany okładką Tension Zaczęty Allen, który miał być Allenem, ale wyszedł randomem. Chyba jeszcze z lutego, bazgrane szybko na przerwie :3 Jak widać, też dopiero (ha, z miesiąc temu) zaczęte, fragment, dopiero pierwsza warstwa cieni Okej, obiecuję, że następną pracę dam skończoną i aktualną. PS Avatar też jest mojego autorstwa, ale schrzaniłam kolory~ Nie zapisałam prawie skończonej pracy, a później z desperacji (i wku*wienia) domazałam coś na szybko. RE: Preludium dla trzeźwości, czyli artystyczny kącik Elise - Yoroiookami - 17-05-13 20:06 Wilczek Chyba zaspamuję ci skrzynkę. Edit: Nawet nie przeczytałem tego, co napisałaś 'w linkach' RE: Preludium dla trzeźwości, czyli artystyczny kącik Elise - Nathan - 17-05-13 20:57 Wreszcie się ujawniłaś! Rany... >< jak długo ci to zajęło. Ja akurat znam twoje rysunki, ale tego pierwszego jeszcze mi nie pokazywałaś O_O Cudo. RE: Preludium dla trzeźwości, czyli artystyczny kącik Elise - Elise - 17-05-13 22:13 A spamuj ile chcesz XD Jestem ciekawa, jaką pojemność ma ta skrzynka- może jest napisane, bynajmniej nie zwróciłam uwagi. Wilki jeszcze nie umiem za dobrze, ale ćwiczę. Ookami :3 Dzięki c: RE: Preludium dla trzeźwości, czyli artystyczny kącik Elise - Elise - 15-06-13 00:17 Aż 2 nowe rysunki, ła .-. Postęp. Dla Yoroiookami :3 ![]() L ![]() Proszę, nie zwracajcie tylko uwagi na ręce... RE: Preludium dla trzeźwości, czyli artystyczny kącik Elise - Ayene - 15-06-13 00:27 Brawo RE: Preludium dla trzeźwości, czyli artystyczny kącik Elise - Yoroiookami - 15-06-13 00:39 Łooooooooooooooooooooooo RE: Preludium dla trzeźwości, czyli artystyczny kącik Elise - Rasha - 16-06-13 21:43 Rysunek dla Yorosia wymiata, uwielbiam jak rysunki oddają emocje RE: Preludium dla trzeźwości, czyli artystyczny kącik Elise - Elise - 19-06-13 19:01 Rany, dziękuję (✿◠‿◠) Rasha- również to uwielbiam. Właściwie to lubię wszystko, co oddaje emocje, niekoniecznie negatywne (bo z tym się wielu osobom to kojarzy .-.) Obecnie pracuję nad swoim własnym stylem i waham się właśnie pomiędzy semi-realizmem, a mangą (po co komu realizm, skoro mamy aparaty). Normalnie poczekałabym z odpowiedzią aż skończę następny rysunek, ale uznałam, że za długo się zejdzie, więc wstawiam "łerk-in-progress", a nuż widelec mnie to zmotywuje to pracy ^.^
RE: Preludium dla trzeźwości, czyli artystyczny kącik Elise - kanumerki - 20-06-13 19:31 Elise bardzo ładne prace i widać że masz talent. Życzę powodzenia z następnymi rysunkami i czekam na twój nowy rysunek :) |