![]() |
|
[XP] Natchniony - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Zapowiedzi gier i dema (/Forum-Zapowiedzi-gier-i-dema) +--- Wątek: [XP] Natchniony (/Thread-XP-Natchniony) |
Natchniony - maksmmilian - 12-07-14 02:03 Jesteś gotowy poznać tajemnice Ke-Do? NATCHNIONY
Fabuła:Pewnego dnia, Jasper budzi się cały obolały w lesie, pada deszcz.
Screeny:Nie ma pojęcia co się z nim stało. Kiedy atakuje go wilczarz z jego ręki wydobywa się strumień energi który zabija przeciwnika. Bohater zasypia i budzi się w Oberży w mieście Ravenia. Spoiler: (Otwórz) Sabbiku - Scene_Intro Ayene - Pomoc Thieffer, Dante - CMS Jaberwocky - Questlog RTH - ABS Ragnarok Online - Ikony Piranah Bytes - Muzyka CD Projekt RED - Muzyka Bioware - Muzyka Kaliban - Tileset'y Exherion - Grafika kuli energii w Menu G. Prolog: POBIERZ : http://www68.zippyshare.com/v/36196219/file.html (bez rtp) Od Autora: "Natchniony" będzie liniowym RPGiem opartym o walkę w czasie rzeczywistym. Fabuła jest ciekawa i będzie zawierała dużo ciekawych zwrotów akcji. Jeśli gra odniesie sukces na naszej scenie i jeśli wena ode mnie nie odejdzie to będę tworzył dalej, może "Natchniony" stanie się pierwszą częścią sagi? A możliwe, że odejdzie w niepamięć jak wiele innych tworów prezentujących się na Ultimie. RE: Natchniony - Szymkim213 - 12-07-14 05:23 Moja ocena w skali od 0 do 10 to 9,5/10 Powód: Dobrze wybrane tilesety! Dobry maping! I dobre skrypty! Ale minus pół bo ta zapowiedź jest krótka. To tyle i pozdrawiam. :P :D :D :D :D :P :P :P Szymkim213 RE: Natchniony - Deuce - 12-07-14 10:54 W końcu jakaś gra z dobrymi mapami ;), Zapowiedź krótka ale dobrze napisana. Prolog bardzo ładnie zrobiony, muzyka idealnie dobrana, zauważyłem w nim błąd w jednej wiadomości masz za dużo liter a tak po za tym to super, czekam na demo lub pełną wersję. RE: Natchniony - arturd - 12-07-14 14:01 Ciekaw jestem jak wyjdą ci te zwroty akcji bo jest to jedna z trudniejszych do zrobienia rzeczy, mapping niezły, jakbyś zamieścił więcej ss-ów to powiedziałbym coś o dialogach. Na razie życzę powodzenia! RE: Natchniony - maksmmilian - 13-07-14 00:55 Około 80% mapy Ravenii :) Spoiler: (Otwórz) |