![]() |
|
[Dowolny] Maper do wynajęcia - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Ogólna dyskusja (/Forum-Og%C3%B3lna-dyskusja) +--- Wątek: [Dowolny] Maper do wynajęcia (/Thread-Dowolny-Maper-do-wynaj%C4%99cia) |
Maper do wynajęcia - Deuce - 14-07-14 19:57 Jako iż mam ostatnio sporo wolnego czasu, to chciałbym go jakoś spożytkować więc pomyślałem że mogę robić mapy na zamówienie, przykładowo robisz grę sam, zajmujesz się wieloma rzeczami na raz ale brakuje ci czasu na stworzenie jakiejś mapy lub po prostu ci jednej lub dwóch brakuje, z pomocą przychodzę ja, nie chciał bym aby ktoś od razu hejtował pomysł mówiąc że gry powinno robić się samemu a szczególnie mapy, nie wszyscy potrafią dobrze tworzyć mapy albo nie mają po prostu na to czasu. Jeżeli ktoś będzie zainteresowany prosił bym pisać w poście według tego schematu: Cytat:Rpg Maker(VX Ace lub XP) Czas oczekiwania na mapę: Mała:Maksymalnie jedne dzień Średnia:Jeden do Dwóch dni Duża:Najczęściej dwa dni Przykładowe zrzuty moich map RTP ![]() Ogród ![]() ![]() Jesień ![]() Biblioteka ![]()
RE: Maper do wynajęcia - Yoroiookami - 14-07-14 20:05 To bardzo miłe z twojej strony. Sam pewnie nie skorzystam, ale gdybyś załączył jakaś przykładową mapkę, na pewno zgłosiłyby się tłumy. EDIT: Porządne mapki RE: Maper do wynajęcia - Deuce - 14-07-14 20:25 Jak mogłem zapomnieć o zrzutach, już zrobione ;) RE: Maper do wynajęcia - Dragon Kamillo - 14-07-14 23:11 Mapki przeciętne. Nie robię aktualnie w XP i ACE więc nie skorzystam. Zresztą sam byś pewno nie chciał - jestem wymagający, a mapki tworzę łącząc chipset z panoramą i obrazkami na wierzch + jeszcze odpowiednie eventy - kupa roboty. RE: Maper do wynajęcia - takikaki012 - 16-07-14 13:31 Rpg Maker XP Nazwa mapy: Rynek Głowny Rozmiar: taki zeby zmiescic kilka domów i sam rynek Tilesets: miasto Zamku lub jakąś inną pasującą Zdarzenia: Mieszkańcy, kwestie typu: Witaj, jestes tu nowy? itp Skrypty: nie ma Muzyka: nie RE: Maper do wynajęcia - Deuce - 16-07-14 15:01 Mapa skończona, wysyłam na PW RE: Maper do wynajęcia - arturd - 16-07-14 20:05 Może mógłbyś zamieszczać zdjątka tych map (oczywiście za zgodą 'klienta')? RE: Maper do wynajęcia - Deuce - 16-07-14 20:30 Ja nie mam nic przeciwko, ale jak sam powiedziałeś za zgodą osób dla których zrobiłem RE: Maper do wynajęcia - takikaki012 - 17-07-14 16:52 Zgadzam się! Jak dla mnie piękna! Chociaż ogólnie jestem mało wymagający, ale i tak uważam, że to jest świetne. Jak chcesz to możesz pokazać RE: Maper do wynajęcia - Euforia - 17-07-14 19:00 Rpg Maker XP Nazwa mapy: Las zimą :3 Rozmiar: ok. 40x30 Tilesets: 008: Droga - zimą Zdarzenia: Brak Skrypty: Brak Muzyka: Brak Byłbym wdzięczny gdybyś zrobił coś na wzór pierwszej w pierwszym poście :) |