![]() |
|
[VX] Wyświetlanie broni dwuręcznej - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Skrypty (/Forum-Skrypty) +---- Dział: RGSS2 (/Forum-RGSS2) +---- Wątek: [VX] Wyświetlanie broni dwuręcznej (/Thread-VX-Wy%C5%9Bwietlanie-broni-dwur%C4%99cznej) |
Wyświetlanie broni dwuręcznej - Avara - 18-05-13 00:34 Krótki opis: Gdy postać nosi broń dwuręczną, w oknie ekwipunku w drugiej ręce jest wyświetlana nazwa tej broni. Dzięki temu widzimy, że obie ręce są zajęte. Autor: Avara Skrypt: Spoiler: (Otwórz) Spoiler: (Otwórz) Instrukcja w skrypcie. RE: Wyświetlanie broni dwuręcznej - Maker Owiec - 18-05-13 19:23 Wow,fajne!Taki prosty skrypt a daje fajną możliwość!S u p e r ! 10/10 i łapka RE: Wyświetlanie broni dwuręcznej - Avara - 18-05-13 19:39 Ten skrypt nie daje żadnych możliwości RE: Wyświetlanie broni dwuręcznej - Nokachi - 06-01-14 02:13 Takie małe a takie przydatne :D Dzięki za skrypcik ;) RE: Wyświetlanie broni dwuręcznej - pepczakk - 06-01-14 13:27 pójdzie na Ace? RE: Wyświetlanie broni dwuręcznej - Avara - 06-01-14 19:38 Nie. Na Ace wszystkie skrypty są inaczej kodowane. Obecnie jestem zajęta zupełnie innymi skryptami, ale pewnie w przyszłości przerobię ten skrypt na Ace. RE: Wyświetlanie broni dwuręcznej - Ayene - 06-01-14 21:23 Pepczak, spróbuj tego. Nie wiem, czy wzięłam pod uwagę wszystkie ewentualne parametry, ale powinno działać: Kod: # VX Ace - według pomysłu AvaryRE: Wyświetlanie broni dwuręcznej - Etyr - 05-06-14 18:51 Huhu! Świetne, zjawiskowe! Przydatny, i to jak! Masz me słowo - wykorzystam w projekcie RE: Wyświetlanie broni dwuręcznej - Hobar - 07-09-14 16:50 Dobra robota napewno się przyda wszystkim :) |