![]() |
|
[XP] Sprite do Wizualnego ekwipunku - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Materiały (/Forum-Materia%C5%82y) +--- Wątek: [XP] Sprite do Wizualnego ekwipunku (/Thread-XP-Sprite-do-Wizualnego-ekwipunku) |
Sprite do Wizualnego ekwipunku - Deuce - 18-07-14 11:56 Wczoraj znalazłem mój stary laptop z przed kilku lat, po przeglądnięciu dysku znalazłem na nim mój projekt z RMXP a w nim bardzo dużą ilość sprite do wizualnego ekwipunku i sprite skili pod Mr,mo(widoczne na mapie grafiki) Problem jest w tym że nie mam nigdzie autorów, umieszczam paczkę, ale nie jestem pewny czy nie zostanie usunięta przed administratorów. Lista: -Akcesoria -Zbroje -Buty -Hełmy -Rękawice -Spodnie -Tarcze -Bronie -Peleryny -Skille Link 4Shared Link Mediafire RE: Sprite do Wizualnego ekwipunku - takikaki012 - 18-07-14 13:12 Wooooooooooooooow Dzięki!!! Ja akurat pracuje tylko na ABS bo ten domyslny jest do kitu. Przyda się! RE: Sprite do Wizualnego ekwipunku - Adrapnikram - 18-07-14 13:23 On nie jest do użycia jeśli chcesz swój twór wstawić na forum! Temat służy nie do ściągania paczki lecz do znalezienia autora a on może nie życzy sobie korzystania z materiałów bez creditsów? RE: Sprite do Wizualnego ekwipunku - takikaki012 - 18-07-14 13:41 Ja nie tworze gry, tylko sie bawie ABS RE: Sprite do Wizualnego ekwipunku - BoskiMariano - 28-07-14 12:07 F***k yeah o to mi chodziło thx. RE: Sprite do Wizualnego ekwipunku - dudekmenPL - 17-08-15 20:42 Czym to otwierać bo mi nie chce sie otworzyć i pyta o program jaki ma to zrobic [WinXP] RE: Sprite do Wizualnego ekwipunku - Adrapnikram - 17-08-15 21:57 7zip Nie mogę napisać wiadomości o mniej niż 5 znaków :C |