![]() |
|
[VX] MineVine v. 0.2 - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Pełne wersje gier (/Forum-Pe%C5%82ne-wersje-gier) +--- Wątek: [VX] MineVine v. 0.2 (/Thread-VX-MineVine-v-0-2) |
MineVine v. 0.2 - Szymkim213 - 25-07-14 08:39 Witam. Jeżeli lubisz minecraft a ci nie działa to trafiłeś w dziesiątkę! Gra MineVine jest oparta na minecraft. Do rzeczy. FABUŁA W tej wersji brak. CECHY GRY - możliwość zakupu kilof i łopata za 1 węgiel. - ścinanie drzew. - kopanie ród. - narazie są tylko węgiel i żelazo. - ulepszenie łóżka za ZŁ. - walka skrypt. - potwór pełzak jedynie. SKRYPTY Ring menu walka. Od czasu do czasu w następnych wersjach będzie więcej skryptów. BOHATEROWIE Kamil Opis: Młody podrużnik godny swojego zaufania ,zawsze służy żeby pomóc któremu jest potrzebna pomoc. Lat: Z jakieś 18 czy 20 lat. :P SCREENY Narazie brak powód: Net - Drewno Po ludzku to powolny net. I mam zrobiono wersje trzecią a zapomiałem zrobić screenów z drugiej wersji więc możecie czekać tylko na trzecią wersje! Download wersja 2 : http://www.mediafire.com/download/r0m62zep0z10nru/minevine+v.+0.2.exe To narazie tyle... Do następnego! RE: MineVine v. 0.2 - Lartarin - 25-07-14 08:45 Szymkim213 popraw temat, zrób go czytelnym, dodaj screeny. Jak na razie ten zlepek tekstu powyżej nadaje się do usunięcia. Czekam. RE: MineVine v. 0.2 - Angius - 25-07-14 13:58 Czyżby taki Majnercraft kolejny? Chętnie pobiorę :3 Edit: link nie działa :/ Jeśli temat zostanie zamknięty z powodu nieregulaminowości (serio, gdzie screeny?), to chociaż wyślij mi link na PW, muszę zagrać w tę grę :P RE: MineVine v. 0.2 - noruj - 25-07-14 14:44 Angius, daj spokój. Wszyscy wiemy o co ci chodzi xP PS Grałem w poprzednią wersję, była moc, ale popraw link xP RE: MineVine v. 0.2 - Szymkim213 - 28-07-14 08:26 Teraz to nie mogę dodać screenów bo siedzę na laptopie na wakacjach! Więc aktualizacji innych nie będzie dopuki nie wrucę. :( RE: MineVine v. 0.2 - Angius - 28-07-14 15:02 (28-07-14 08:26)Szymkim213 napisał(a): Teraz to nie mogę dodać screenów bo siedzę na laptopie na wakacjach! Link chociaż popraw |