![]() |
|
Camtasia - trzęsący się ekran - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: Camtasia - trzęsący się ekran (/Thread-Camtasia-trz%C4%99s%C4%85cy-si%C4%99-ekran) |
Camtasia - trzęsący się ekran - Matikun - 27-07-14 18:31 Witam, ostatnio bawię się programem to obróbki filmów "Camtasia". Moje pytanie jest następujące: czy da się uzyskać w nim efekt trzęsącego się ekranu i napisów i czy w ogóle da się wprawić napisy w ruch? RE: Camtasia - trzęsący się ekran - Snowy - 27-07-14 18:37 A jaką masz wersję programu ? z tego co wiem w Camtasia Studio 8 można wprawić w ruch ekran, napisy, obrazki. RE: Camtasia - trzęsący się ekran - Matikun - 27-07-14 18:41 Mam Camtasię 8.4. jest jakiś tutek na ten temat? Nie mam daru do szukania czegokolwiek w necie ^^ RE: Camtasia - trzęsący się ekran - Yoroiookami - 27-07-14 19:45 Polecam ci skorzystać z Sony Vegas. Akceptuje pliki z Camtasii (mp4, avi, wmv), jakości niewiele ubywa(jeżeli w ogóle), a jest bardzo łatwy w obsłudze. RE: Camtasia - trzęsący się ekran - Snowy - 27-07-14 21:48 Zgadzam się, Sony Vegas jest dobry do tego typu rzeczy, ale skoro już masz tą Camtasie to trzeba próbować. Niestety nie znalazłem żadnego tutka RE: Camtasia - trzęsący się ekran - Matikun - 27-07-14 22:15 Znalazłem! Faktycznie nie jest to trudne ;>. Temat do zamknięcia. |