![]() |
|
[VXAce] Język - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [VXAce] Język (/Thread-VXAce-J%C4%99zyk) |
Język - Yoroiookami - 29-07-14 22:33 Od jakiegoś czasu męczę się z RPG Makerem VX Ace. Chciałbym na nim pracować bez włączonego Steama. Udaje mi się go uruchomić bez niego, tylko że wszystkie napisy są po japońsku. Ściągnąłem RGSS301.dll, który powinien przetłumaczyć program na angielski(zdaje się ) bez używania Steama, zmieniłem też nazwę .dll w "Game.ini" na RGSS301.dll, ale to zwyczajnie nie działa. Obie wersje plików .dll dają taki sam efekt, tak jakby program mnie olewał. Wystarczy jednak włączyć Steam i bum! Magicznie mam po angielsku.Wie ktoś w czym problem, jak to przestawić i co zrobić, żeby Steam przestał mi się...jakby to grzecznie...wpie*****ć w tworzenie? (Jestem nieco sfrustrowany) RE: Język - Szymkim213 - 04-08-14 12:00 Yoroiookami lepiej tego RPG Makera Sprzedać i pobrać z twierdzy. Ja mam z twierdzy i jak dla mnie jest Zaje*isty! A tego Sprzedać lub nie używać bo tego problemu chyba nie da się naprawić. ;D RE: Język - Deuce - 04-08-14 12:15 Złamiesz zasady jeżeli kupiłaś RMa na Steam a będziesz korzystać z pobranego? bo jeżeli nie to może być dobre wyjście. Szymkim wydaje mi się że Yoroiookami nie będzie pracować na piracie bez posiadania oryginału. Tutaj ktoś ma podobny problem i widzę że został rozwiązany Rozwiązanie RE: Język - Yoroiookami - 04-08-14 13:20 Wielkie dzięki, Deuce. RE: Język - Deuce - 04-08-14 13:36 Przepraszam, nie wiedziałem że jesteś facetem trochę mnie ten Avatar i nick zmylił ;) RE: Język - Yoroiookami - 04-08-14 14:53 (04-08-14 13:36)Deuce napisał(a): Przepraszam, nie wiedziałem że jesteś facetem trochę mnie ten Avatar i nick zmylił ;)Zrozumiałe |