[VXAce] Język - Wersja do druku
Ultima Forum
[VXAce] Język - Wersja do druku

+- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl)
+-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker)
+--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie)
+--- Wątek: [VXAce] Język (/Thread-VXAce-J%C4%99zyk)

Język - Yoroiookami - 29-07-14 22:33

Od jakiegoś czasu męczę się z RPG Makerem VX Ace. Chciałbym na nim pracować bez włączonego Steama. Udaje mi się go uruchomić bez niego, tylko że wszystkie napisy są po japońsku. :zmienny:
Ściągnąłem RGSS301.dll, który powinien przetłumaczyć program na angielski(zdaje się :confuse:) bez używania Steama, zmieniłem też nazwę .dll w "Game.ini" na RGSS301.dll, ale to zwyczajnie nie działa. Obie wersje plików .dll dają taki sam efekt, tak jakby program mnie olewał. Wystarczy jednak włączyć Steam i bum! Magicznie mam po angielsku.
Wie ktoś w czym problem, jak to przestawić i co zrobić, żeby Steam przestał mi się...jakby to grzecznie...wpie*****ć w tworzenie? :ehe:
(Jestem nieco sfrustrowany)

RE: Język - Szymkim213 - 04-08-14 12:00

Yoroiookami lepiej tego RPG Makera Sprzedać i pobrać z twierdzy.
Ja mam z twierdzy i jak dla mnie jest Zaje*isty!
A tego Sprzedać lub nie używać bo tego problemu chyba nie da się naprawić.
;D

RE: Język - Deuce - 04-08-14 12:15

Złamiesz zasady jeżeli kupiłaś RMa na Steam a będziesz korzystać z pobranego?
bo jeżeli nie to może być dobre wyjście.
Szymkim wydaje mi się że Yoroiookami nie będzie pracować na piracie bez posiadania oryginału.

Tutaj ktoś ma podobny problem i widzę że został rozwiązany
Rozwiązanie

RE: Język - Yoroiookami - 04-08-14 13:20

Wielkie dzięki, Deuce. mrgreen A tak w ogóle, to jestem facetem...no w sumie wilkiem. Wilczym facetem. :lol2:

RE: Język - Deuce - 04-08-14 13:36

Przepraszam, nie wiedziałem że jesteś facetem trochę mnie ten Avatar i nick zmylił ;)

RE: Język - Yoroiookami - 04-08-14 14:53

(04-08-14 13:36)Deuce napisał(a):  Przepraszam, nie wiedziałem że jesteś facetem trochę mnie ten Avatar i nick zmylił ;)
Zrozumiałe :roll: temacik można zamknąć. :kiti: