![]() |
|
[XP] Limit Breaker / Łamacz limitów - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Skrypty (/Forum-Skrypty) +---- Dział: RGSS (/Forum-RGSS) +---- Wątek: [XP] Limit Breaker / Łamacz limitów (/Thread-XP-Limit-Breaker-%C5%81amacz-limit%C3%B3w) |
Limit Breaker / Łamacz limitów - Narzew - 19-05-13 22:18 Krótki opis: Skrypt na zwiększenie limitów w grze (nie dotyczy bazy danych). - Usuwa limit maksymalnego HP - Usuwa limit maksymalnego SP - Usuwa limit maksymalnej siły - Usuwa limit maksymalnej zręczności - Usuwa limit maksymalnej zwinności - Usuwa limit maksymalnej inteligencji - Usuwa limit maksymalnego doświadczenia - Usuwa limit maksymalnej ilości przedmiotów - Usuwa limit maksymalnej ilości złota - Usuwa limit maksymalnej ilości kroków Autor: Narzew Skrypt: Spoiler: (Otwórz) Ustaw limity na początku skryptu. RE: Limit Breaker / Łamacz limitów - Nex - 20-05-13 05:53 a o jakie konkretnie limity chodzi? zmienne, przełączniki, mapy, strony w zdarzeniach? RE: Limit Breaker / Łamacz limitów - Narzew - 20-05-13 08:40 Temat zaktualizowany. Chodzi o domyślne limity bohatera (np. 9999 siły max) RE: Limit Breaker / Łamacz limitów - Athanor - 12-12-13 15:05 (12-12-13 11:44)ADI napisał(a): Przydatne.... Nie postarałeś się pisząc to. Troszku nabicie postów. Skrypt przydatny i go użyję, gdyż potrzebuje dużych liczb. Szkoda że niema tak z bazą danych, bardzo by to pomogło, jednakże przydatny i się przyda. (Przydatny i się przyda? Masło maślane ;_;) RE: Limit Breaker / Łamacz limitów - ADI - 13-12-13 12:10 (12-12-13 15:05)MarcineQ napisał(a):(12-12-13 11:44)ADI napisał(a): Przydatne.... W zasadzie, patrząc teraz na to, masz rację.... Ale cóż tu więcej pisać... Mnie się przydało. A co do bazy danych, było by jeszcze lepsze. A może jest? Ale myślę że tu trzeba będzie grzebać już głębiej w plikach... Choć szczerze mówiąc nie wiem. Pozdro |