![]() |
|
[XP] ABS xd - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [XP] ABS xd (/Thread-XP-ABS-xd) |
ABS xd - ziomsamsung - 17-08-14 12:34 Siema czy ktoś zna jakiegoś łatwego w obsłudze ABS'a na rmxp pl? Bo Mr.MOABS mi nie działa RE: ABS xd - duganhack - 17-08-14 12:40 Jest ich w miarę dużo np. -easy abs by Ekhart -blizz abs -rth abs Ja bym ci polecał ten 1 bo w innych trzeba czasem używać języka RUBY RE: ABS xd - ziomsamsung - 17-08-14 13:24 A podasz linka do niego ? PS. Dzieki za info ;) a i czy on działa na wesję pl sory że nie napisałem że na pl? RE: ABS xd - duganhack - 17-08-14 13:59 Hmm linka nie mam może poszukaj na google a jak nie znajdziesz to skorzystaj z tych dwóch innych może są "troszeczkę" bardzej skomplikowane, ale gdy znajdziesz do nich demka to po prostu zedytuj i zobacz jak się tworzy potworki itp. Ja nie lubię się bawić w ABS ale kiedyś jak z ciekawości ściągnąłem to kilka rzeczy bez problemu się nauczyłem ;-) RE: ABS xd - ziomsamsung - 17-08-14 14:01 Dzięki za radę ;) RE: ABS xd - takikaki012 - 17-08-14 19:40 Ktoś wyszuka do Blizz ABS Demko? Sorry, że się wtrącam, ale nie moge znaleźć RE: ABS xd - Deuce - 17-08-14 19:45 W oficjalnym temacie masz 4 Dema, wystarczyło 10 sekund :/ Blizz ABS |