![]() |
|
[2k3] World Of Magic - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Zapowiedzi gier i dema (/Forum-Zapowiedzi-gier-i-dema) +--- Wątek: [2k3] World Of Magic (/Thread-2k3-World-Of-Magic) Strony: 1 2 |
World Of Magic - vtg57 - 20-05-13 20:56 Witam dziś przedstawiam wam grę mojego autorstwa która nie jest skończona więc to jest demo gry. Gra ogółem jest robiona w dość starym edytorze lecz myśle że dla niektórych gra się spodoba (Dla nie licznych D:) Ok a więc to pare screenów z gry http://files.tinypic.pl/i/00387/dvvkgd9kdeeu.jpg http://files.tinypic.pl/i/00387/2aaa33ih86a9.jpg http://files.tinypic.pl/i/00387/d9ehwsp8b9i0.jpg Fabuła opowiada o zwykłym Jakubie który myśli że do niczego się nadaje lecz jego statek się rozbił i w ten doszło do spotkania z magiem frankiem który zostanie jego przyjacielem praktycznie na początku gry nasz bohater szybko dowiaduje się kim ma być i z kim ma walczyć. Heh to tyle link do pobranania udostępnie jutro bo nie mam czasu niestety ;-( RE: World Of Magic - Multi0 - 20-05-13 21:36 Nareszcie coś dla mnie... A jednak: - screeny źle dodane, powinny wyświetlać obrazki a nie linki. całe nic o grze napisałeś / grafika/muzyka/mechanika <- NIC :/ Co do Fabuły to jej wg. tu nie ma po za tym że się rozbijamy i poznajemy kogoś i jak zwykle odgrywamy dużą rolę w grze... Jednym słowem wielkie nic, nie ma tutaj nic co by mogło przyciągnąć uwagę gracza, mapping upada ._. Proponował bym ci byś pograł w kilka gierek spod makera 2k/2k3 następnie wrócił do kontynuacji projektu :) Zobaczysz co jak się robi itp. Po za tym polecam GL - Dragon Quest, tam masz pokazane jak używać podstawowych poleceń. No i namappingu możesz się wzorowac bo najgorszy nie jest. RE: World Of Magic - Laura - 21-05-13 14:43 Chętnie zagram jak ją zrobisz ale czy na screenach nie jest trochę pusto? No cóż poczekamy zobaczymy jak to się mówi hehe czekam na pełną wersje :) RE: World Of Magic - Multi0 - 21-05-13 16:31 No właśnie tu jest za pusto, przepraszam że się tak wyrażę ale to wygląda ni jak na tych screenach, dla przykładu pokażę moje mapki z 1 gry jaką wydałem dla publiki: ![]() ![]() ![]() Rewelacji też nie ma, ale pusto tu nie jest, popracuj nad mapkami zanim wydasz jakieś demko, trzymam kciuki :D RE: World Of Magic - vtg57 - 22-05-13 18:49 Dzięki za dobre porady napewno poprawie moje mapki Screeny są dość stare.Więc teraz gra wygląda troszke inaczej. A i co do demka może udostępnie dziś Mała zmiana planów dziś udostępnie wam więcej Screenów :D RE: World Of Magic - Multi0 - 22-05-13 20:04 Czekamy więc z niecierpliwością :D W razie czego gdyby ci się zachciało tworzyć abs-y itp. to pisz do mnie na pw :D RE: World Of Magic - vtg57 - 24-05-13 07:59 ![]() ![]() ![]() Dodatkowa porcja screenow RE: World Of Magic - Mekuso - 24-05-13 11:43 Oj coś nie wychodzą te mapki, a szkoda. Fabuła taka trochę... No wiesz... Taka jak wyciągnięta z jakiegoś dennego anime lecącego na Cartoon Network. ;-; Opisz bohaterów, chyba że jest tylko jeden więc już "fabuła" wystarczy. Nie korzystałem z RPG Makera 2k3, ale wiem że stać cie na więcej! :) Pozdrowienia RE: World Of Magic - Multi0 - 24-05-13 13:45 2 i 3 mapka dp niczego ._. w 2 brak ścian, sam sufit jest i wygląda to dziwnie ._. Po za tym jaskinie zazwyczaj są kręte itp. a nie takie proste. 3 Mapka to już wg. zrobiłeś ze stołu sufit a ścian jak nie było tak i nie ma XD Przyjrzyj się ojej 1 i 3 mapce tam masz sufit i ściany. WTF? System jest zwyczajny jak dla tego makera, ale mniejsza z tym, chodzi o to że te postać z zielonymi włosami i okularami to kobieta ._. (24-05-13 11:43)Minko napisał(a): Fabuła taka trochę... No wiesz... Taka jak wyciągnięta z jakiegoś dennego anime lecącego na Cartoon Network. ;-; BOŻE WIDZISZ I NIE GRZMISZ... NA CN LECĄ KRESKÓWKI, NIE WIESZ CO TO ANIME TO SIĘ NIE WYPOWIADAJ NA TEN TEMAT! RE: World Of Magic - Laura - 24-05-13 14:53 (24-05-13 13:45)Rahim napisał(a):(24-05-13 11:43)Minko napisał(a): Fabuła taka trochę... No wiesz... Taka jak wyciągnięta z jakiegoś dennego anime lecącego na Cartoon Network. ;-; A już myslałam zę nikt na to nie zwruci uwagi a co do mapek jeszcze sporo trzeba poprawić ... ... Powodzenia |