[VX / VXAce] Akcesoria leśne, zwierzęta. - Wersja do druku
Ultima Forum
[VX / VXAce] Akcesoria leśne, zwierzęta. - Wersja do druku

+- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl)
+-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker)
+--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie)
+--- Wątek: [VX / VXAce] Akcesoria leśne, zwierzęta. (/Thread-VX-VXAce-Akcesoria-le%C5%9Bne-zwierz%C4%99ta)

Strony: 1 2

Akcesoria leśne, zwierzęta. - Gorn5 - 30-08-14 20:36

Witam,

Poszukuje mnóstwa grafik zwierząt oraz akcesoria leśne. Zależy mi na sporej ilości różnych zwierząt, różnych gatunków i ich odmian. Najbardziej zależy mi na grafice łosia, będzie on głównym bohaterem mojej pewnej gry. Dobrze by było gdyby ten łoś był ładnie zrobiony, żeby był widoczny no i oczywiście, żeby był z rogami. Oprócz zwierząt zależy mi na jakiś dodatkach, które mogą urozmaicić las. A to wszystko pod RPG Maker VX Ace. Gdyby komuś by się udało to wszystko znaleźć, bym był bardzo wdzięczny. Z góry dziękuje za pomoc.

RE: Akcesoria leśne, zwierzęta. - duganhack - 31-08-14 10:11

Przyłączam się do Gorna biggrin takie grafiki przydały by się każdemu :-)

RE: Akcesoria leśne, zwierzęta. - Deuce - 31-08-14 10:32

Pasowały by grafiki z XP przekonwertowane na VX + trochę zwierząt z VX ?

Na razie znalazłem listę pod VX Granny's Lists
jest tu sporo zwierząt pod vx

RE: Akcesoria leśne, zwierzęta. - Gorn5 - 31-08-14 19:44

Ahh, całkowicie zapomniałem o tej stronie, kiedyś również korzystałem z tych zasobów. Mimo wszystko dziękuje, i czekam jeszcze na tego łosia. :roll:

RE: Akcesoria leśne, zwierzęta. - Deuce - 31-08-14 20:07

Jeżeli nadal aktualne, znalazłem tego łosia :taniec:
Łoś

RE: Akcesoria leśne, zwierzęta. - Gorn5 - 31-08-14 20:11

Haha, trochę go tam głodzili. Niestety szukam dobrego łosia, ponieważ ma być to główny bohater gry. Ten jest jakiś przymały, chudy, prawie bez rogów i nie wiem czy by się dało ale trochę większy. Oczywiście jeśli nie znajdę innego łosia to też zostanie wykorzystany. Więc jeśli co to później dam "pomógł". :roll:

RE: Akcesoria leśne, zwierzęta. - Deuce - 31-08-14 20:13

Jeżeli chcesz to mogę postarać się przerobić tego na bardziej dożywionego :D albo zrobić całkowicie nowego, bo i tak szukam czegoś do zrobienia w pixelarcie.

RE: Akcesoria leśne, zwierzęta. - Gorn5 - 31-08-14 20:14

Jeśli byś był chętny do zrobienia takiego czegoś, by było dobrze. :)

RE: Akcesoria leśne, zwierzęta. - Deuce - 31-08-14 20:17

Do jutra postaram się go dożywić ;) masz może jakieś zdjęcie lub opis, bo nie jestem pewny jak dokładnie ma wyglądać.
co do tych akcesoriów to znalazłem ciekawą skrzynkę przysypaną kamieniami, może się przyda
Skrzynia

RE: Akcesoria leśne, zwierzęta. - Gorn5 - 31-08-14 20:21

Po prostu ma być dożywiony, wyraźny (estetycznie zrobiony), duży z dużymi rogami. Fajnie jeszcze jak by mu było widać brązowe albo czarne a najlepiej niebieskie oczy. Co do skrzyni to tak, może się przydać. Mam podobną grafik skrzyń tylko, że "moje" skrzynie są obrośnięte pnączami. Nie śpiesz się z tą grafiką łosia, zależy mi żeby wyszedł bardzo dobrze, a mi się nie spieszy, bo póki co muszę jeszcze dokończyć fabułę i zrobić inne rzeczy. Dodatkowo mam jeszcze do zrobienie zaległą grę. Dzięki.