![]() |
|
[XP] Paczka Charsetów leśnych zwierząt - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [XP] Paczka Charsetów leśnych zwierząt (/Thread-XP-Paczka-Charset%C3%B3w-le%C5%9Bnych-zwierz%C4%85t) |
Paczka Charsetów leśnych zwierząt - ziomsamsung - 02-09-14 16:00 Witajcie. Czy ktoś mógł mi podać linka do jakiejś paczki zwierząt do rmxp? Proszę podajcie też autorów tych paczek. PS.Nie nabijam postów, po prostu nie mogę nigdzie ich znaleźć. RE: Paczka Charsetów leśnych zwierząt - Deuce - 02-09-14 16:02 Mi to wygląda na powielanie tematu Twój temat o zwierzętach RE: Paczka Charsetów leśnych zwierząt - ziomsamsung - 02-09-14 19:00 Ale tam proszę ogólnie o zwierzęta a tu o leśne. A i jeszcze tutaj proszę o autorów. RE: Paczka Charsetów leśnych zwierząt - Deuce - 02-09-14 19:04 Autorów możesz sam poszukać, a tam podałem ci chyba wszystkie zwierzęta jakie znajdziesz pod XP, więc ten temat nie ma sensu. RE: Paczka Charsetów leśnych zwierząt - ziomsamsung - 02-09-14 19:24 Ciekawe jak znajdę tych autorów. RE: Paczka Charsetów leśnych zwierząt - Deuce - 02-09-14 19:25 Tak samo jak inni mają to zrobić dla ciebie, jest wiele metod szukania, wystarczy trochę chęci... RE: Paczka Charsetów leśnych zwierząt - arturd - 02-09-14 21:37 Dokładnie samsung. Nie możemy robić projektu za ciebie! Naucz się samodzielności. RE: Paczka Charsetów leśnych zwierząt - ziomsamsung - 03-09-14 06:36 No ale nie mogę znaleźć. |