![]() |
|
[XP] Problem z rozmiarem trzcionki. - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [XP] Problem z rozmiarem trzcionki. (/Thread-XP-Problem-z-rozmiarem-trzcionki) |
Problem z rozmiarem trzcionki. - Chyziu - 04-09-14 16:13 Cześć. Gdy zmienię rozmiar trzcionki na niższy niż 26 wywala mi okienko w którym informują mnie o problemie z Game.exe i dają możliwość wysłania raportu bądź nie wysyłania. Próbowałem wysłać, jednak to nie przynosi rezultatu. RE: Problem z rozmiarem trzcionki. - Ayene - 04-09-14 20:47 A jak zmieniasz tę "trzcionkę"? RE: Problem z rozmiarem trzcionki. - Chyziu - 04-09-14 21:00 Ale błąd strzeliłem, nie ma co. >.< Wiem, że nie jest to wina czcionki, gdyż kiedy usunę moje intro bądź usunę ze zdarzenia "INTRO" tekst, gra normalnie się odpala, a dialogi działają prawidłowo. Mam wgrane Fantasy Menu wraz z rozdawaniem punktów i dziennikiem zadań. RE: Problem z rozmiarem trzcionki. - kanumerki - 04-09-14 22:54 Cytat:gdyż kiedy usunę moje intro bądź usunę ze zdarzenia "INTRO" tekstNa jakiej zasadzie działa zdarzenie Intro? Auto start czy równoległe? RE: Problem z rozmiarem trzcionki. - Chyziu - 05-09-14 06:18 Równoległe. Równoległe. RE: Problem z rozmiarem trzcionki. - kanumerki - 05-09-14 09:29 Ustaw na autostart swoje intro i nie zapomnij ustawic drugiej karty z przelacznikiem glownym. Na koniec intra przelacz przelacznik glowny. RE: Problem z rozmiarem trzcionki. - Chyziu - 05-09-14 14:01 (05-09-14 09:29)kanumerki napisał(a): Ustaw na autostart swoje intro i nie zapomnij ustawic drugiej karty z przelacznikiem glownym. Na koniec intra przelacz przelacznik glowny. Nie działa. :/ Zauważyłem, że jak wklepie jedne okienko z wiadomością to wszystko gra, przy dwóch już wyskakuje błąd. :/ Rozwiązane. |