![]() |
|
[XP] Zmiana koloru tekstu "Wczytaj grę" - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [XP] Zmiana koloru tekstu "Wczytaj grę" (/Thread-XP-Zmiana-koloru-tekstu-Wczytaj-gr%C4%99) |
Zmiana koloru tekstu "Wczytaj grę" - Chyziu - 05-09-14 14:20 Cześć. Mógłby mi ktoś powiedzieć w jaki sposób zmienić kolor tekstu "Wczytaj grę"? Nie mogę znaleźć tej linijki. RE: Zmiana koloru tekstu "Wczytaj grę" - ziomsamsung - 05-09-14 14:58 71 linijka w ''Window_Base''. Już zaczynam coś ogarniać ze skryptów :D RE: Zmiana koloru tekstu "Wczytaj grę" - Chyziu - 05-09-14 20:04 Dzięki wielkie. Daje pomógł. ;P RE: Zmiana koloru tekstu "Wczytaj grę" - kanumerki - 05-09-14 21:02 ziomsamsung, wiesz że w tej linijce: Kod: def disabled_colorP.S. Chyziu, pamiętaj że jak zapiszesz i będziesz mieć przynajmniej jeden plik zapisu to kolor Wczytaj zmieni się automatycznie na biały :) RE: Zmiana koloru tekstu "Wczytaj grę" - ziomsamsung - 05-09-14 22:31 Wiem o tym, ale zapomniałem napisać. |