![]() |
|
[XP] Problem ze włączeniem projektu. - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [XP] Problem ze włączeniem projektu. (/Thread-XP-Problem-ze-w%C5%82%C4%85czeniem-projektu) |
Problem ze włączeniem projektu. - ziomsamsung - 05-09-14 15:42 Znowu jakiś błąd PS. Link do pobrania filmu na którym jest ten błąd : LINK RE: Problem ze włączeniem projektu. - Kangero - 05-09-14 19:35 Film mi się nie chce włączyć, ale sprawdź czy ten projekt to na pewno format dla RMXP(RGSS). RE: Problem ze włączeniem projektu. - ziomsamsung - 05-09-14 19:55 Musisz go ściągnąć i to jest do xp RE: Problem ze włączeniem projektu. - Altan - 05-09-14 20:24 Pewnie masz polską wersję a projekt wymaga angielskiej. RE: Problem ze włączeniem projektu. - ziomsamsung - 05-09-14 22:42 Cytat:Pewnie masz polską wersję a projekt wymaga angielskiej.Nie, bo ja robię tą grę na polskim rmxp. Już wiem jak to naprawić, sam na to wpadłem trzeba po prostu stworzyć nowy projekt usunąć wszystkie pliki w jego folderze i przerzucić do niego wszystie pliki oprócz pliku "Game.rxproj" z folderu gry. Temat do zamknięcia. |