![]() |
|
[XP] Ikonki - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Materiały (/Forum-Materia%C5%82y) +--- Wątek: [XP] Ikonki (/Thread-XP-Ikonki) |
Ikonki - ziomsamsung - 11-09-14 21:23 Jeśli by ktoś potrzebował ikonek do xp to Link PS.Mój pierwszy post w tym dziale. XD RE: Ikonki - duganhack - 11-09-14 21:35 Nie rozumiem ... po co zaśmiecasz nowe forum tym co już było na starym -.- Jeśli ktoś umie szukać to to znajdzie ... A jeśli mu się nie chcę to niech pobierze se paczkę 5 GB RE: Ikonki - ziomsamsung - 11-09-14 21:56 No to niech usuną ten post. RE: Ikonki - duganhack - 11-09-14 22:40 ziomsamsung napisał(a):No to niech usuną ten post. Przecież sam napisałeś ziomsamsung napisał(a):PS.Mój pierwszy post w tym dziale. XDTo nie usuną ale następnym razem dawaj swoje autorskie paczki, lub gdy znajdziesz jakąs w necie to podaj autora Rób więcej takich tematów, ale tak jak napisałem wyżej, dodawaj swoje materiały lub takie których na forum nie było Im więcej zasobów tym lepsza gra :-) RE: Ikonki - ziomsamsung - 12-09-14 07:15 Dobra. |