![]() |
|
[VX / VXAce] Charsety z serii: Madness - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Materiały (/Forum-Materia%C5%82y) +--- Wątek: [VX / VXAce] Charsety z serii: Madness (/Thread-VX-VXAce-Charsety-z-serii-Madness) |
Charsety z serii: Madness - Szymkim213 - 11-10-14 16:15 Witam. Dzisiaj zrobiłem tylko 5 charsetów z serii: Madness. Można tą serię znaleść na stronie: Madness! A tutaj daję link do charsetów: Charsety Madness i nie tylko! W razie problemów pisać na PW. Pozdrawiam! Szymkim213 RE: Charsety z serii: Madness - X-Tech - 11-10-14 16:38 Całkiem masz szalone te charsety. Mnie to się podoba. RE: Charsety z serii: Madness - Adrapnikram - 11-10-14 16:44 Spoks, ale mało przydatne w takiej ilości czekamy na więcej. RE: Charsety z serii: Madness - Szymkim213 - 11-10-14 19:32 Więcej może kiedyś będzie ale będzie je trudno zrobić A zostało tylko kilka do zrobienia. Ale przynajmiej się cieszmy się że są. :P RE: Charsety z serii: Madness - Hobar - 23-10-14 07:56 Może komuś innemu się spodoba ale jak mam być szczery to według mnie nie pasują gdyby miały być w moim projekcie :( |