![]() |
[Dowolny] Inny problem, nie związany z RPG =.= - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [Dowolny] Inny problem, nie związany z RPG =.= (/Thread-Dowolny-Inny-problem-nie-zwi%C4%85zany-z-RPG) |
Inny problem, nie związany z RPG =.= - Setharin - 17-10-14 14:21 Hej bo nie wiem gdzie to dać więc tutaj: Mam problem, bo nie wiem ja mam net osiedlowy, i chce uruchomić komputer do którego jest on podłączony. Ale chce zrobić to tak że nie będą mogli sprawdzic o której i kiedy był włączany. Ja niestety już to zrobiłem i teraz czy: Da się (oprócz trybu prywatnego), uniknąć sprawdzenia przez nich na co ja wchodzę? Przywracanie systemu sprzed dnia nie wchodzi w gre ;-; A dla ciekawskich XD: Oni szpiegują łącza ;---;, ja chce zrobić tak że nie będą mogli zobaczyć czy coś na komputerze działało (procesy, programy itp) Szpiegują bo kurde opieprzyli mnie za to że ściągałem 10GB jednej gry i im wywaliłem kompy =.= I sory za zły ;-; RE: Inny problem, nie związany z RPG =.= - Amelanduil - 17-10-14 14:35 Setharin napisał(a):Da się (oprócz trybu prywatnego), uniknąć sprawdzenia przez nich na co ja wchodzę?Cytując chrome: "Nawet gdy przejdziesz w tryb incognito, Twój pracodawca, dostawca usług internetowych czy webmasterzy stron, na które wchodzisz, mogą dowiedzieć się, co przeglądasz". Cebulkę możesz spróbować ale nie mam zielonego pojęcia czy coś ci to da. RE: Inny problem, nie związany z RPG =.= - Yoroiookami - 17-10-14 15:03 (17-10-14 14:35)Amelanduil napisał(a):Mówisz że dostawca internetu może przeglądać moją prywatną korespondencję?Setharin napisał(a):Da się (oprócz trybu prywatnego), uniknąć sprawdzenia przez nich na co ja wchodzę?Cytując chrome: "Nawet gdy przejdziesz w tryb incognito, Twój pracodawca, dostawca usług internetowych czy webmasterzy stron, na które wchodzisz, mogą dowiedzieć się, co przeglądasz". ![]() RE: Inny problem, nie związany z RPG =.= - Setharin - 17-10-14 16:38 (17-10-14 15:03)Yoroiookami napisał(a):(17-10-14 14:35)Amelanduil napisał(a):Mówisz że dostawca internetu może przeglądać moją prywatną korespondencję?Setharin napisał(a):Da się (oprócz trybu prywatnego), uniknąć sprawdzenia przez nich na co ja wchodzę?Cytując chrome: "Nawet gdy przejdziesz w tryb incognito, Twój pracodawca, dostawca usług internetowych czy webmasterzy stron, na które wchodzisz, mogą dowiedzieć się, co przeglądasz". Ehh, powiem wam że używam Firefoxa :P Yoroi chyba tak, ale ja wiem że on sprawdza =.= RE: Inny problem, nie związany z RPG =.= - Amelanduil - 17-10-14 19:26 Setharin napisał(a):Ehh, powiem wam że używam Firefoxa :PTo działa na tej samej zasadzie, bakłażanie jeden :I Nie ma żadnej różnicy czy to jest Chrome, Firefox czy jakieś insze coś. Powtarzam, próbuj cebulką. RE: Inny problem, nie związany z RPG =.= - MrLimon - 18-10-14 19:17 Możesz spróbować usuwać strony z pamięci DNS poprzez konsolę CMD wpisując komendę "ipconfig /flushdns" bo nieważne jakiej przeglądarki użyjesz czy to trybu incognito to taitak się zapiszę w pamięci DNS |