![]() |
|
Plebiscyt-Najbardziej durne powody banów jakie dostaliście na forach rm + screeny XD - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: Plebiscyt-Najbardziej durne powody banów jakie dostaliście na forach rm + screeny XD (/Thread-Plebiscyt-Najbardziej-durne-powody-ban%C3%B3w-jakie-dostali%C5%9Bcie-na-forach-rm-screeny-XD) Strony: 1 2 |
Plebiscyt-Najbardziej durne powody banów jakie dostaliście na forach rm + screeny XD - X-Tech - 17-10-14 19:33 Szalony temat. Jedziemy w nim z screenami z powodów banów, które dostaliśmy na forach rm - często niesłusznie, często za pisanie prawdy co powoduje, że admini piszą jakieś odwracające sytuacje powody banów. Nie wnikam. Kto ma najdurniejszy powód bana ? Pochwalcie się XD Tu nie wnikamy - śmiejemy się z uzasadnień adminów otrzymanych banów. To nie temat do żali, ale śmiechu. Każdy admin lub obrońca, który się tu stawi i zacznie pluć pokaże tylko swoją słabość. To temat do śmiechu, a nie wyjaśnień i żali. Tylko screeny ! Bany i ich powody oceniam w skali 1/10 Osoba, która otrzymała najwięcej banów z durnymi uzasadnieniami wygrywa jako największy aktywista for o rmie i dostanie specjalne odznaczenie odwagi i waleczności natomiast admin, który jest autorem największej ilości durnych uzasadnień dostanie order mistrza ciętej riposty, a kolejną wyłonioną osoba będzie mod. Natomiast osoba, która otrzymała najbardziej durny powód bana dostanie wyróżnienie za ekstremalne wywołanie reakcji na adminie/modzie. Mój ban na Opactwie, ale nie napiszę za co żeby nie łamać zasad tematu: Spoiler: (Otwórz) Macie jakieś śmieszne screeny z powodów banów, które dostaliście ? P.S. Jak ktoś nie może wziąć udział w plebiscycie, a ma się czym chwalić (bo np: ma bana xd) niech pisze na moje gg lub wysyła w imieniu znajomych na pw na forach o rm, ale przyjmuje z otwartymi rekami chetnych którzy mogą się sami podzielić banami które ocenię chętnie w temacie od 1/10 Liczą się nie tylko bany od adminów, ale modów oni też biorą udział. Jeśli nie wiadomo kto dał bana to też spoko sam powód może być dość wystarczający na wyróżnienie w plebiscycie osoby, która dostała bana. RE: Najbardziej durne powody banów jakie dostaliście na forach rm + screeny XD - Amelanduil - 17-10-14 19:41 Haha, kto inny jak X-Tech mógłby założyć taki temat ^__^ RE: Plebiscyt-Najbardziej durne powody banów jakie dostaliście na forach rm + screeny XD - kanumerki - 17-10-14 20:40 Zadzwoń ktoś po Crasher'a. On już setny raz dostaje bana Kiedyś nawet dostał unbana, ale nic nie mógł zrobić na forum oprócz zalogowania i wylogowania. RE: Plebiscyt-Najbardziej durne powody banów jakie dostaliście na forach rm + screeny XD - Yoroiookami - 17-10-14 20:40 Delikatny temat X-iu. Na forum lepiej nie mówić o aborcji, religii, polityce ani powodach banów. RE: Plebiscyt-Najbardziej durne powody banów jakie dostaliście na forach rm + screeny XD - X-Tech - 17-10-14 20:55 @Yoroi: Nie mówimy. Dajemy screeny z durnowatych wyjaśnień banów. Prawdziwych powodów nie podajemy. Takie zasady. Jak ktoś nie może wziąć udział w plebiscycie, a ma się czym chwalić niech pisze na moje gg lub wysyła w imieniu znajomych na pw na forach o rm, ale przyjmuje z otwartymi rekami chetnych którzy mogą się sami podzielić banami które ocenię chętnie w temacie od 1/10 Liczą się nie tylko bany od adminów, ale modów oni też biorą udział. Jeśli nie wiadomo kto dał bana to też spoko sam powód może być dość wystarczający na wyróżnienie w plebiscycie osoby, która dostała bana. RE: Plebiscyt-Najbardziej durne powody banów jakie dostaliście na forach rm + screeny XD - konekszyn - 18-10-14 11:37 ![]() jeszcze za starej ultimy :D RE: Plebiscyt-Najbardziej durne powody banów jakie dostaliście na forach rm + screeny XD - X-Tech - 18-10-14 16:22 Całkiem durny powód bana. Trzeba przyznać, że wygląda na kaprys i zachciankę, a nie zasługę. No cóż nie wnikamy. Ban naprawdę niezły. Krótki i treściwy. Ocena 6/10 Gratuluję udziału w plebiscycie. Kto się pochwali kolejnymi banami z durnym usprawiedliwieniem i weźmie udział w plebiscycie ? RE: Plebiscyt-Najbardziej durne powody banów jakie dostaliście na forach rm + screeny XD - Altan - 18-10-14 23:27 Ech.... Ja nigdy bana nie dostałem. Nigdzie ;__; No może raz na jakimś serwerze mc za nieprzestrzeganie rp. XD Ban był na 1h RE: Plebiscyt-Najbardziej durne powody banów jakie dostaliście na forach rm + screeny XD - X-Tech - 19-10-14 20:13 (18-10-14 23:27)Altan napisał(a): Ech.... Ja nigdy bana nie dostałem. Nigdzie ;__; No to nie masz się czym chwalić. Crasher podesłał poszlakę . Tym razem są to trzy warny mające dać powód bana. Całkiem faktycznie durne powody zasługują na wyróżnienie. Crasher w sumie niezły ban.
RE: Plebiscyt-Najbardziej durne powody banów jakie dostaliście na forach rm + screeny XD - Crashykk - 17-02-15 23:13 Trochę odkop, ale przypadkowo trafiłem na konto Pakitosa i stwierdziłem, że warto dodać xD ![]() Nie mam pojęcia co zrobił i czy został zbanowany słusznie, ale sam powód dość komiczny. http://forum.ultimateam.pl/User-PaKiTos |