![]() |
|
[VX / VXAce] #Materiały CrasheR'a - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Materiały (/Forum-Materia%C5%82y) +--- Wątek: [VX / VXAce] #Materiały CrasheR'a (/Thread-VX-VXAce-Materia%C5%82y-CrasheR-a) |
#Materiały CrasheR'a - Crashykk - 01-05-13 21:26 Materiały by Crashe®
Witam w tym temacie co jakiś czas dodawać będę materiały, które wykonane zostały przeze mnie na moim własnym komputerze :) Na początek Ralph w nowym wydaniu: Spoiler: (Otwórz) Zaid (Rune Factory 3) Spoiler: (Otwórz) RE: [VX/VXACE] #Materiały CrasheR'a - Maker Owiec - 02-05-13 11:24 Ralpha face jest trochę brzydki...głowa nie pasuje do reszty ciała. A Zaid jest fajny ;-) Ale czemu on nie ma ust na dolnym pasku faceów? RE: [VX/VXACE] #Materiały CrasheR'a - PaKiTos - 02-05-13 13:01 Trochę mało tego, czekam na więcej :D RE: [VX/VXACE] #Materiały CrasheR'a - Draken - 03-05-13 12:44 Fajne, fajne! Podoba mi się ten drugi charset, przez to, że jest większy, ma więcej szczegółów. Tylko ten na drugim obrazku to chłopak...? Nie powiedziałbym :O RE: [VX/VXACE] #Materiały CrasheR'a - Crashykk - 03-05-13 12:46 Tak, to chłopak ^~^ RE: [VX/VXACE] #Materiały CrasheR'a - MrDawnok - 03-05-13 12:48 Nom Zaid jest bardzo ładny. Niestety raczej nie użyje bo wolę karzełki z VxA-a :D RE: #Materiały CrasheR'a - Pea_Cross - 26-05-13 13:39 Dobre charsety, w szczególności Zaid, choć Ralph też niezły. RE: #Materiały CrasheR'a - Amar - 26-05-13 14:11 ![]() Jak dla mnie ma za długą szyję :) |