![]() |
|
forum nie wysyła wiadomości o potwierdzeniu na gmail - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Ultima (/Forum-Ultima) +--- Dział: Forum (/Forum-Forum) +--- Wątek: forum nie wysyła wiadomości o potwierdzeniu na gmail (/Thread-forum-nie-wysy%C5%82a-wiadomo%C5%9Bci-o-potwierdzeniu-na-gmail) |
forum nie wysyła wiadomości o potwierdzeniu na gmail - tkisluk91 - 18-11-14 18:29 Jak w temacie :) Jeszcze jedno strasznie ciężko jest znaleźć te forum. Przeglądam wszystko związane z rpg maker'ami od kilku tygodniu i te forum trafiłem przez przypadek raz, a chyba jest jedyne aktywne z polskich. RE: forum nie wysyła wiadomości o potwierdzeniu na gmail - Venesard - 18-11-14 18:51 Z polskich w miarę aktywnych jest jeszcze Gospoda RM. Mi tam na gmaila wysłało normalnie, może po prostu poczekaj chwilę. RE: forum nie wysyła wiadomości o potwierdzeniu na gmail - tkisluk91 - 18-11-14 18:53 Czekałem cały dzień ile można :) RE: forum nie wysyła wiadomości o potwierdzeniu na gmail - Solidius - 18-11-14 23:22 Sprawdź w spamie. RE: forum nie wysyła wiadomości o potwierdzeniu na gmail - tkisluk91 - 19-11-14 00:51 Sprawdzałem, też nie ma RE: forum nie wysyła wiadomości o potwierdzeniu na gmail - Czytaj Nol Fejs - 19-11-14 17:31 Zmień maila na WP, albo Interię i spróbuj ponownie. Ew. (o ile jeszcze tego nie zrobiłeś) sprawdź czy nie zrobiłeś literówki w adresie. Kiedyś miałem taki problem na innym forum i zmiana na Wirtualną Polskę pomogła. |