forum nie wysyła wiadomości o potwierdzeniu na gmail - Wersja do druku
Ultima Forum
forum nie wysyła wiadomości o potwierdzeniu na gmail - Wersja do druku

+- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl)
+-- Dział: Ultima (/Forum-Ultima)
+--- Dział: Forum (/Forum-Forum)
+--- Wątek: forum nie wysyła wiadomości o potwierdzeniu na gmail (/Thread-forum-nie-wysy%C5%82a-wiadomo%C5%9Bci-o-potwierdzeniu-na-gmail)

forum nie wysyła wiadomości o potwierdzeniu na gmail - tkisluk91 - 18-11-14 18:29

Jak w temacie :) Jeszcze jedno strasznie ciężko jest znaleźć te forum. Przeglądam wszystko związane z rpg maker'ami od kilku tygodniu i te forum trafiłem przez przypadek raz, a chyba jest jedyne aktywne z polskich.

RE: forum nie wysyła wiadomości o potwierdzeniu na gmail - Venesard - 18-11-14 18:51

Z polskich w miarę aktywnych jest jeszcze Gospoda RM.
Mi tam na gmaila wysłało normalnie, może po prostu poczekaj chwilę.

RE: forum nie wysyła wiadomości o potwierdzeniu na gmail - tkisluk91 - 18-11-14 18:53

Czekałem cały dzień ile można :)

RE: forum nie wysyła wiadomości o potwierdzeniu na gmail - Solidius - 18-11-14 23:22

Sprawdź w spamie.

RE: forum nie wysyła wiadomości o potwierdzeniu na gmail - tkisluk91 - 19-11-14 00:51

Sprawdzałem, też nie ma

RE: forum nie wysyła wiadomości o potwierdzeniu na gmail - Czytaj Nol Fejs - 19-11-14 17:31

Zmień maila na WP, albo Interię i spróbuj ponownie. Ew. (o ile jeszcze tego nie zrobiłeś) sprawdź czy nie zrobiłeś literówki w adresie. Kiedyś miałem taki problem na innym forum i zmiana na Wirtualną Polskę pomogła.