![]() |
[VXAce] problem z przyciskami - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [VXAce] problem z przyciskami (/Thread-VXAce-problem-z-przyciskami) |
problem z przyciskami - dobiko - 07-12-14 15:29 Witam. Mam pytanie i zarówno prośbę. Przewertowałem kilka for już i stron z google ale nic nie znalazłem więc.. Jak to jest z klawiszami w vx ace? Da się jakoś je przypisać ? Lub jeśli ktoś wie jakie przyciski odpowiadają czemu to był bym wdzięczny jakby napisał mi je. Potrzebuję by sobie ładnie ustawić bo gryzą mi się przyciski dwóch skryptów :( podam przykład: ACTION_1_BUTTON = Input::C #Defining Button setting shell. ACTION_2_BUTTON = Input::X #Defining button skill SKILL_BUTTON = Input::Z #Defining item button. ITEM_BUTTON = Input::Y #Defining the run button. DASH_BUTTON = Input::A RE: problem z przyciskami - Yoroiookami - 07-12-14 15:48 Program - Klawiatura C - Enter, Spacja X - A Y - S Z - D A - SHIFT B - X L - Q R - W Możesz zawsze sprawdzić w programie robiąc coś takiego: ![]() RE: problem z przyciskami - dobiko - 08-12-14 03:04 dzięki wielkie :D |