![]() |
|
Karciankowe Perypetie Yorosia - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: Karciankowe Perypetie Yorosia (/Thread-Karciankowe-Perypetie-Yorosia) |
Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 29-05-13 00:15 Ten wątek jest przeznaczony tylko i wyłącznie dla osób, które wyrażają zgodę na umieszczenie ich w mojej karciance, która być może kiedyś ukaże się na Ultimie. Wszelkie inne osoby, proszone są o zamknięcie wątku... Proszę wszystkich, którzy chcą wystąpić w grze(nawet jeśli te osoby robią mi z tego powodu jakąś ogromną łaskę Macie też wybór, jeśli wam zależy, możecie tu wypisać jaką życzycie sobie mieć rasę, czy klasę. Możecie też wybrać tytuł i żywioł. Proszę o nie wybieranie efektów, chociaż sugestia nie zaszkodzi. Ostatnio spotkałem się z 'wontami', ponieważ postrzegam niektórych na swój sposób. Także teraz macie okazję zrobić to po swojemu. Jeżeli macie jakiś ciekawy pomysł na system rozgrywki, to też chętnie wysłucham. Całusy :* UPDATE Bardzo bym prosił o trzymanie się jak najbardziej standardowych klas, jak: Wojownik, Rycerz, Łotr/Zabójca, Czarodziej/Czarnoksiężnik/Mag, może Kleryk, czy Kapłan. Niektóre ze sztuczek i zaklęć będą dotyczyć klas, a nie chcemy niepotrzebnie komplikować. Na razie mam 'rasy' takie jak: Człowiek, Duch, Nieumarły, Wróżka, Elf, Goblin, Magiczna Bestia, Konrad... UPDATE #2 Większość klas i ras została już jasno ustalona. Rasy: Człowiek, Zjawa, Nieumarły, Wróżka, Elf, Goblin, Magiczna Bestia. Klasy: Wojownik, Rycerz, łotr, Mag, Kapłan, Konrad. Klasy tupu: Admin, Mod etc. mogą zostać usunięte w najbliższym czasie. Żywioły: Ogień, Woda, Wiatr, Ziemia, Światło, Ciemność. Proszę też o zamieszczanie wymarzonych obrazków do opisu waszych postaci. Powinny one być ładne i pasować stylem do pozostałych chociaż minimalnie. Nie jest to obowiązkowe, ale przyspieszy pracę. (Wymiary przynajmniej 400x400) RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Lartarin - 29-05-13 00:22 AjmIn - rób co uważasz. Moi brak wątów czy wontóf. Klasa - na golasa ^^, powiedzonko "Nie przeginaj!"... RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Malian - 29-05-13 08:34 Nie umieszczaj mnie w tej gupiej grze. ._. Nie pozwalam! Wcale nie chcę być wilkiem i wpółupadłym aniołem na raz w połowę ubrany na biało i w połowę na czarno w glanach z kałachem w lewej ręce i mieczem przywiązanym łańcuchem do prawej ręki. A jak zrobisz to dostaniesz kanapkę! RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Rasha - 29-05-13 10:05 hmm ja chcę być ...Ja ..Ja... rasa :droʊ ....jaką dasz taka będzie...wierze że dobrze wybierzesz Klasa: Goddess Ulubione powiedzonko " Wielbcie Mnie" Powodzenia ;) RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Maker Owiec - 29-05-13 15:17 Owiec wyraża zgodę! Więc...rasę sam wybierz,klasa...duch! ;) (Nie żartuję) Ulubione powiedzonko: "Nigdy nie lekceważ potęgi gniewu owiec". Jakbyś mógł,to też zrób mnie jako diabła z mojego awatara owianego półprzezroczystymi kłębkami futra owiec RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Draken - 29-05-13 15:48 Ja nie mam nic przeciwko, tylko żeby było ładnie! A nie jakieś dyrdymały... Rasa: Dunvijczyk (pół ork, pół balrog) Klasa: Egzekutor Żywioł: Mrok Powiedzonko "Lubię tak kogoś rozerwać na strzępy dla odstresowania" RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Kable - 29-05-13 18:53 Chce być Magiczny Kable : I Rasa: Kable Klasa: Kable Nick: Kable Czynność: Kable Moc: Kable Ilość Życia: Długie Kable Powiedzonko: Gdy jesteś Kablem, to musisz być Kablem. :I RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Draken - 29-05-13 19:02 (29-05-13 18:53)Kable napisał(a): Chce być Magiczny Kable : I Twoja postać jest zbyt OP i ja zaraz robię raporta z prośbą o lepszy balans postaci! Po drugie nie ma powiedzonka RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Azsak von Triger - 29-05-13 20:27 Rasa: Kaszanin Klasa: Zbieracz silikonu Nick: Azsak von Triger Żywioł: Jedzenie Tytuł: Smakosz Powiedzenie: Losy narodów zależą od sposobów ich odżywiania. RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 29-05-13 20:43 |