![]() |
[VX / VXAce] plik instalacyjny - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [VX / VXAce] plik instalacyjny (/Thread-VX-VXAce-plik-instalacyjny) |
plik instalacyjny - szevaa - 04-01-15 12:29 Hej chciałem zapytać jakie pliki są potrzebne do po prawnego działania gdy. I które są zmieniane podczas edycji gdy. Używam auto patchera i trochę się zmartwiłem gdy się dowiedziałem że skompilowany plik gry (czysty) waży prawie 150MB Potrzebuje zawartość RTP ? z góry dziękuje za pomoc :) RE: plik instalacyjny - kanumerki - 04-01-15 13:42 Samo RTP waży ogromne MB, z czego twoja gra tyle waży. Normalny pusty projekt bez używania grafik waży niemalże 1 MB. Cytat:Potrzebuje zawartość RTP ?Nie. Potrzebujesz wrzucenia odpowiednich grafik, które użyłeś w swojej grze. RE: plik instalacyjny - szevaa - 04-01-15 14:07 Aha czyli jesli odznacze to rtp i dam komus innemu to zadziala ? :D RE: plik instalacyjny - kanumerki - 04-01-15 15:03 Jeśli wrzuciłeś wszystkie pliki, które użyłeś w swoim projekcie to tak. |