![]() |
|
[VX / VXAce] Odtwarzanie filmu - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [VX / VXAce] Odtwarzanie filmu (/Thread-VX-VXAce-Odtwarzanie-filmu) |
Odtwarzanie filmu - Deuce - 30-05-13 16:23 Mój problem polega na tym że odtwarzany film przycina użyłem programu Miro Video Converter aby zmienić format avi na ogv Mój pc Kod: Intel core i7 RE: Odtwarzanie filmu - kanumerki - 31-05-13 02:11 Odtwarzany film zacina się w programie rpgmaker czy też przy normalnym otwarciu? RE: Odtwarzanie filmu - Deuce - 31-05-13 11:04 Tu i tu,dodam jeszcze że traci na jakości i to bardzo gdy odtworzę go w odtwarzaczu wygląda dobrze ale jak uruchamiam go w grze lub programie jest okropny,zatrzymuje się obraz a dźwięk leci dalej RE: Odtwarzanie filmu - kanumerki - 31-05-13 12:27 Jaką ten twój film ma rozdzielczość? I czy program Miro Video Converter ma możliwość przed konwertowaniem zmiany rozdzielczości, FPS, kodowania itp.? RE: Odtwarzanie filmu - Deuce - 31-05-13 18:44 Ma funkcję zmiany rozdzielczości,a może ma ktoś dobry program do konwertowania |