![]() |
|
[XP] Podatki i Sklepy [Pomoc] - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [XP] Podatki i Sklepy [Pomoc] (/Thread-XP-Podatki-i-Sklepy-Pomoc) |
Podatki i Sklepy [Pomoc] - ReMiAG - 13-02-15 18:28 Witam, w RM jest ustawiony coś w stylu podatku. (np. kupujemy przedmiot i chcemy go sprzedać to nie uzyskamy całej wydanej kwoty), da się to zmienić, abym mógł sprzedać za tyle samo ile kupiłem? Z góry dziękuję za odp. RE: Podatki i Sklepy [Pomoc] - Allemov - 13-02-15 18:52 To nie podatek tylko Handel po prostu. Po co kupiec od Cb kupuje towar? Żeby go sprzedać komuś innemu? Gdyby kupował i sprzedawał za tyle samo mijałoby się to z celem. :P RE: Podatki i Sklepy [Pomoc] - Yoroiookami - 13-02-15 19:11 (13-02-15 18:52)Allemov napisał(a): To nie podatek tylko Handel po prostu.Nie kwestionujemy decyzji, tylko pomagamy. Nie jestem ekspertem, ale udało mi się wykombinować jak to przestawić. Wejdź w "Scene_Shop" w edytorze skryptu i zmień linijkę 309 i linijkę 249. Wystarczy wymazać z obu tych linijek " / 2" i wszystko działa. ![]()
RE: Podatki i Sklepy [Pomoc] - ReMiAG - 13-02-15 19:16 Dzięki ;) |