![]() |
|
[XP] Jak zapakować grę? - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [XP] Jak zapakować grę? (/Thread-XP-Jak-zapakowa%C4%87-gr%C4%99) Strony: 1 2 |
Jak zapakować grę? - ReMiAG - 15-02-15 01:55 Da się jakoś zrobić, aby stworzona przeze mnie gra była nie do odczytania? (plik projektu, grafiki) ? Wiem, że takie coś było w Wrotach Arkany, o coś takiego mi chodzi :) RE: Jak zapakować grę? - Kryzz333 - 15-02-15 01:58 Lewy góry róg. Plik-> Stwórz plik instalacyjny No podstawy po prostu RE: Jak zapakować grę? - Allemov - 15-02-15 02:03 Dołączyłeś 4 dni temu i już masz grę? xD RE: Jak zapakować grę? - ReMiAG - 15-02-15 02:15 #Allemov, grę zacząłem robić z dwa miesiące temu i to nie jest RPG tylko SE, więc nie muszę robić tryliony map :) A dałoby się zrobić, żeby nie było tego pliku projektu? Game.rgssad RE: Jak zapakować grę? - Athanor - 15-02-15 02:29 W "System: Pustkowia Chaosu" Były tak ładnie zapakowane gry, nie do odczytania, ale nie wiem jak oni to zrobili. A co ci przeszkadza w Game.rgssad? RE: Jak zapakować grę? - ReMiAG - 15-02-15 02:34 Że każdy może sobie tam wejść jak ma program :) RE: Jak zapakować grę? - Kryzz333 - 15-02-15 02:43 Nie da się usunąć. Możesz zmienić wygląd ikony. @Athanor: TagTeam mógł użyć krążącego po necie encryptera Java, albo jakąś bardziej wysublimowaną metodę. @ReMiAG: Jak zrobisz plik instalacyjny, to teoretycznie wejść nie można, ale jest program do rozszyfrowywania... Jak bardzo chcesz chronić swoje dzieło, możesz użyć np.: tego: http://forums.rpgmakerweb.com/index.php?/topic/5126-rpg-maker-xpvx-encrypter-when-your-project-exceeds-128-mb/ RE: Jak zapakować grę? - Allemov - 15-02-15 03:05 Kryzz333 napisał(a):@Allemov:Nie rozumiem co Ty do mnie piszesz. ;P Jaki TagTeam? Jakiego encryptera? Na czym użyć? RE: Jak zapakować grę? - Amelanduil - 15-02-15 16:04 Allemov napisał(a):Jaki TagTeam?siedzisz na Ultimie i nie wiesz co to TagTeam... To tak jak siedzieć na Gospodzie i nie wiedzieć kto to Jazzwhisky ._. RE: Jak zapakować grę? - Avaron - 15-02-15 16:27 (15-02-15 16:04)Amelanduil napisał(a):Allemov napisał(a):Jaki TagTeam?siedzisz na Ultimie i nie wiesz co to TagTeam... To tak jak siedzieć na Gospodzie i nie wiedzieć kto to Jazzwhisky ._. To tak jak przejść wszystkie Wrota Arkany i nie wiedzieć kto to Ravenone :D To tak jak siedzieć na Ultimie i nie znać X-tech'a dużo tego szukać dalej? A co do tematu :D nie da się zawsze można pliki rozkodować :> niestety tak to wygląda :D tak samo z piraceniem gier. |