![]() |
|
[VXAce] Dziennik zadań - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [VXAce] Dziennik zadań (/Thread-VXAce-Dziennik-zada%C5%84) |
Dziennik zadań - ModziarzPL - 31-05-13 16:54 Witam potrzebował bym skrypt dziennika zadań, najlepiej żeby był podobny jak ten Ayene na VX. RE: Dziennik zadań - Ayene - 31-05-13 18:48 Nigdy nie robiłam Dziennika zadań. Jedynie tłumaczyłam część konfiguracyjną. Jeśli miałeś na myśli skrypt modern_algebry to łap link
RE: Dziennik zadań - ModziarzPL - 01-06-13 22:03 Dziękuje ale mam problem gdy tylko odpaliłem gre testową pojawił się błąd SystemStackError occurred stack level too deep RE: Dziennik zadań - Ayene - 02-06-13 18:23 Widocznie masz inne skrypty, które aliasują tę samą definicję. Wycinaj kolejno inne skrypty, by sprawdzić, który wchodzi w kolizję. Jak już będziemy wiedzieli, wtedy może uda się je dopasować. RE: Dziennik zadań - ModziarzPL - 03-06-13 10:15 Problem rozwiązany miałem ten sam skrypt w dwóch wersjach, już wszystko ok |