![]() |
|
Zagrajmy w GRY Z POLSKIEJ SCENY RM! :D - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Reklamy (/Forum-Reklamy) +--- Wątek: Zagrajmy w GRY Z POLSKIEJ SCENY RM! :D (/Thread-Zagrajmy-w-GRY-Z-POLSKIEJ-SCENY-RM-D) |
Zagrajmy w GRY Z POLSKIEJ SCENY RM! :D - mmaks00 - 19-02-15 18:25 https://www.youtube.com/watch?v=0dYdsAdzzQk&feature=youtu.be Obecnie jest tylko jeden film z gry "Opowieści z Edorii" Gorąco zapraszam do obejrzenia. RE: Zagrajmy w GRY Z POLSKIEJ SCENY RM! :D - X-Tech - 19-02-15 18:27 Ja gram, a nie oglądam. W gry fabularne się gra, a nie ogląda jak ktoś gra. Tyle na temat. Oj popatrzcie sobie jak gram w gre na youtube. Jeśli ktoś to lubi spoko. Na*ł bym na głowie pipipajowi w ramach odskoczni od robienia gier i grania XDD RE: Zagrajmy w GRY Z POLSKIEJ SCENY RM! :D - Kryzz333 - 19-02-15 18:57 Mi się podoba, szczególnie, że mogę obczaić jak ludzie grają w moje gry. To naprawdę fajne. Sugeruję jednak nie czytać wszystkiego samodzielnie. W tamtym miejscu musisz skręcić w lewo, biec za kolesiem i wskoczyć do celi tuż za jego plecami i przeczekać. @X-Tech: - niektórzy lubią. Ja sam oglądam takie filmiki w ramach odpoczynku. RE: Zagrajmy w GRY Z POLSKIEJ SCENY RM! :D - Yoroiookami - 19-02-15 19:37 Ta gra jest bezlitosna. A filmik fajny. RE: Zagrajmy w GRY Z POLSKIEJ SCENY RM! :D - mmaks00 - 19-02-15 20:35 20:10 - Kolejny odcinek ;) RE: Zagrajmy w GRY Z POLSKIEJ SCENY RM! :D - Venesard - 19-02-15 23:57 Sam lubię czasem dla odprężenia pooglądać let's playe, a już z chęcią obejrzę twoje zmagania z OzE Ta gra potrafi udowodnić graczowi że jego granice cierpliwości nie są wcale takie elastyczne, a jednak wciąga jak cholercia. RE: Zagrajmy w GRY Z POLSKIEJ SCENY RM! :D - noruj - 20-02-15 06:53 Fajnie masz suba, popracuj nad dykcja. Bede ogladal :P RE: Zagrajmy w GRY Z POLSKIEJ SCENY RM! :D - Crashykk - 20-02-15 13:04 Jest spoko. Masz jakie pomysly co nagrasz poza OzE? :) RE: Zagrajmy w GRY Z POLSKIEJ SCENY RM! :D - ADI - 20-02-15 13:08 Właśnie, grunt to przemyślany wybór tytułów do nagrań. Wpierw myślałem że to wina moich kiepskich słuchawek - ale Noruj wspomniał o dykcji. Nie jest źle, ale fakt, możesz troche poćwiczyć. XD Sub jest, i mam nadzieję że Ci się nie znudzi po 4 nagraniach :P (Ja narazie nie oglądam, bo sam chcę zagrać... :P) RE: Zagrajmy w GRY Z POLSKIEJ SCENY RM! :D - Kryzz333 - 20-02-15 13:11 @Crasher: Jak to co? OzE II Zanim skończy tą serię, dwójka pewnie już wyjdzie |