![]() |
|
Ciekawe mało znane anime - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: Ciekawe mało znane anime (/Thread-Ciekawe-ma%C5%82o-znane-anime) |
Ciekawe mało znane anime - Avaron - 23-02-15 20:52 Witam jakie znacie ciekawe aczkolwiek nie zbyt popularne anime? Taka moja lista: Utawarerumono (z odcinka na odcinek coraz lepsze chociaż koniec pozostawia niemiłe uczucia) Chaos;Head (Anime na pewno inne, przewija się przez nie wiele schematów, lecz nie zmienia to faktu że bardzo przyjemnie się ogląda) Shiki (Najlepsze anime o wampirach!) Asura Cryin (Bardzo ciekawe, szczególnie drugi sezon) Kokoro Connect (Anime przy którym można czasem popłakać) Umineko No Naku Koro Ni (wspaniałe, uczy logicznego myślenia, coś wynika z czegoś) RE: Ciekawe mało znane anime - Yoroiookami - 23-02-15 21:20 Dzięki za materiał do oglądania. Zdecydowanie polecam Haiyore! Nyaruko-san. Niby niepozorne, głupkowate, ale naprawdę poprawia humor. Pełno w tym fajnych tekstów i odniesień do innych anime, jak chociażby cytat z Fullmetal Alchemist.
RE: Ciekawe mało znane anime - Kaneki - 23-02-15 21:49 Gorąco polecam "Beck" Recenzja jeżeli lubisz dobrą muzykę, ciekawych bohaterów, trochę śmiechu i naprawdę wciągającą fabułę to warto obejrzeć. +OST z Beck
RE: Ciekawe mało znane anime - Kryzz333 - 23-02-15 22:04 hińskie* BTW, szykuj się na śmierć. Z anime mogę polecić: - Nanatsu no Taizai - taki shounen deluxe - Attack on Titan (chociaż w sumie nie wiem czy takie nieznane) - Baccano! (polecam) RE: Ciekawe mało znane anime - Venesard - 23-02-15 22:35 Jedyne co z anime oglądałem to DBZ i Pokemony, a tak poza tym też nie lubię. Też mam się szykować na śmierć? :< RE: Ciekawe mało znane anime - Kryzz333 - 23-02-15 22:38 Potencjalnie tak. Chyba, że anime nie znajdzie tu swoich obrońców. Ja też niby jakimś wielkim fanem mangi/anime nie jestem, większość oglądam dla relaksu. Jedynie chyba Attack on Titan mnie zaabsorbowało. RE: Ciekawe mało znane anime - Venesard - 23-02-15 22:40 Bądźmy wyrozumiali, w końcu nie hejtuję tych co oglądają tylko mówię że sam nie lubię Mnie strrrrasznie kłuje w uszy język, nw czemu. RE: Ciekawe mało znane anime - Kryzz333 - 23-02-15 22:43 Pewnie dlatego, że anime ma specyficzną manierę wypowiadania się. http://youtu.be/OFQQALduhzA?t=4m8s - polecam i pozdrawiam. Kanał tylko dla osób o mocnych nerwach Poważny japoński brzmi o wiele lepiej. RE: Ciekawe mało znane anime - Crashykk - 23-02-15 22:49 A ja polecam Noragmi i Pandora Hearts. Dwa naprawde dobre tytuly, choc PH moze was wkurzyc, gdyz urywa sie mniej wiecej w 1/3 anime xD Ponadto bardzo znane wszedzie tylko nie w Polsce: Jojo's Bizarre Adventure (2012). Boskie anime <3 Cytat:Mnie strrrrasznie kłuje w uszy język, nw czemu.Posluchaj niemieckiego xD RE: Ciekawe mało znane anime - Yoroiookami - 23-02-15 22:52 (23-02-15 22:43)Kryzz333 napisał(a): Pewnie dlatego, że anime ma specyficzną manierę wypowiadania się. Ja tam nie wiem. Nie rozumiem zbytnio ludzi którzy są tak negatywnie do tego nastawieni. Większość moich znajomych ogląda/oglądała anime, a jednak w pewnym wieku zaczęli strasznie wściekać się na hardkorowych fanów anime. (I czasem nawet na niektóre anime). Nie wiem czemu, zwyczajnie nie zrozumiem. Ja bardzo lubię te chińskie walki TL;DR Lubię anime, nie przepadam za ludźmi którzy tracą energię na jego nienawiść. |