![]() |
|
[Dowolny] Wapń to podstawa. - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [Dowolny] Wapń to podstawa. (/Thread-Dowolny-Wap%C5%84-to-podstawa) |
Wapń to podstawa. - Venesard - 08-03-15 01:12 Wapń jest ważnym składnikiem kości.. Tak, właśnie, kości. Schodząc na dobre tory, potrzeba mi kości. Czaszki, piszczele, pojedyncze żebra i całe klatki piersiowe, całe szkielety ludziów i nieludziów etc. etc. Potrzebuję tego jako elementu do tilesetu bądź charsetu. Z góry dziękuję RE: Wapń to podstawa. - ADI - 08-03-15 11:04 Też kiedyś szukałem... XD Nie ma za dużo :/ ![]() Ps. Szukasz samych kości, czy może jakiś truposzy, krwi etc? RE: Wapń to podstawa. - Venesard - 08-03-15 11:47 Głównie kości, ale truposzy też możesz zarzucić Krew dorysować to nie problem. RE: Wapń to podstawa. - Revlis - 08-03-15 23:14 Poszperałem chwilkę: ![]() ![]()
RE: Wapń to podstawa. - Venesard - 08-03-15 23:15 Dzięki wielkie, to również się przyda, leci pomógł! |