![]() |
|
PAKMODS - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Kącik artystyczny (/Forum-K%C4%85cik-artystyczny) +--- Wątek: PAKMODS (/Thread-PAKMODS) |
PAKMODS - PaC - 22-03-15 21:16 Jedni bawią się w photoshopie, inni rysują, śpiewają... Ja wole Gimpa, rysować rysowałem, a śpiewam tylko w kościele. ![]() Czym jest PAKMODS? PAKMODS to... Ja. Tworze skiny, modele postaci do znanej wszystkim gry GrandTheftAuto: San Andreas. Na co to komu? Tworze je dla siebie, znajomych a także dla innych ludzi którzy graja na serwerach typu RolePlay, czyli krótko mówiąc "Ogrywanie życia", a co pozwoli się jeszcze bardziej wcielić w odgrywaną postać, jak nie jej wygląd? Niżej przedstawiam efekt wielomiesięcznej pracy. Moje "dzieła" mogą różnić się od siebie stylem, jak i jakością, spowodowane jest to tym, że były robione na przestrzeni roku, gdzie szukałem swojego stylu a także szkoliłem się w tak zwanym "skinmejkowaniu". !! UWAGA OTWIERASZ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ, GROZI DŁUGIM SCROLLOWANIEM UWAGA !!
Spoiler: (Otwórz) Zapraszam do komentowania, oceny, pisania swojej opinii na temat mojego małego "hobby". RE: PAKMODS - Ayene - 22-03-15 21:58 Ciężko mi się wypowiedzieć nad "poprawnością" czy też podobieństwem do domyślnych modeli, bo nigdy nie grałam w tę (prymitywną RE: PAKMODS - PaC - 23-03-15 08:44 (22-03-15 21:58)Ayene napisał(a): Ciężko mi się wypowiedzieć nad "poprawnością" czy też podobieństwem do domyślnych modeli, bo nigdy nie grałam w tę (prymitywną Los Santos, czyli główne miasto w grze, jest wzorowane na Los Angeles, i tak samo jest podzielone na dwie części: Central - Czyli wizytówka miasta, piękne budynki, wieżowce, sklepy, centra handlowe, drogie auta i tak dalej; South Central - czyli biedniejsza część miasta, jedno wielkie Ghetto, miejsce gdzie syreny policyjne i dźwięk strzału z broni i kontury ciał odrysowane na chodniku to codzienność. Na South Central 70% mieszkańców to ludzie czarnoskórzy, nastepnie są latynosi, ludzie mający meksykańskie korzenie, a najmniejszą "mniejszością" są inne rasy, jak Azjaci czy zwykli biali. Całe South Central to wielkie siedlisko ulicznych gangów, w większości czarnoskórych, walczących o tereny, o kolor o pieniądze, czy toczące zwykłe wojny rasowe. Tak w skrócie dlaczego jest tak "czarno" Do tego jestem wielkim fanem klimatów ulicznych gangów, szczególnie czarnych. RE: PAKMODS - Avaron - 23-03-15 17:47 Tworzysz własne animacje różnorakich czynności? Jedzenie, ścinanie drzew (what?), sprzedawanie hot dogów? RE: PAKMODS - PaC - 23-03-15 18:34 (23-03-15 17:47)Avaron napisał(a): Tworzysz własne animacje różnorakich czynności? Jedzenie, ścinanie drzew (what?), sprzedawanie hot dogów? Używam tych które już są w grze, jakoś nie mam głowy do animacji. Jedyna animacja którą moge się pochwalić to ta: ![]() Tak wiem, jest na wysokim poziomie. RE: PAKMODS - PaC - 27-03-15 12:41 Przepraszam za Doubleposta ale pare nowych czarnuszków i gangsterskich rekwizytów :I ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: PAKMODS - Ayene - 04-04-15 13:52 A co to za substancje w woreczkach?! RE: PAKMODS - PaC - 07-04-15 13:09 (04-04-15 13:52)Ayene napisał(a): A co to za substancje w woreczkach?! Ta, brokuły i sól, bo niedoprawione są nie dobre :I Murzyn na trzecim trzyma pistolet. A niżej skończony tak zwany "skinpack": Spoiler: (Otwórz) Spoiler: (Otwórz) RE: PAKMODS - PaC - 09-06-15 21:03 Hej hej, pare nowych prac doszło w ostatnim czasie! Jeszcze raz przepraszam za doubleposta. Spoiler: (Otwórz) |