![]() |
|
[VXAce] Panowie - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [VXAce] Panowie (/Thread-VXAce-Panowie) |
Panowie - Adrapnikram - 23-03-15 21:47 Otóż mam problem. Mam tak ustawionych panów biegających w kółko: ![]() I gdy rozpocznę grę lub przeteleportuje się na tę mapę w tym miejscu panowie chodzą tak: ![]() Natomiast jeśli wejdę do nich z boku mapy tzn. jeśli ich nie widzę i do nich podejdę są już ustawieni inaczej: ![]() I cały element zręczności bierze w łeb bo jest za łatwo lub nie do przejścia. Jeśli macie jakieś pomysły jak temu zaradzić to piszcie. Chodzi mi o to aby panowie chodzili równym krokiem w równych odstępach. RE: Panowie - Kryzz333 - 23-03-15 22:36 A masz jakiegoś anitlaga zainstalowanego? (BTW, to chory sen Deltiego z Podziemi? xD) EDIT: Widać, że problem jest rozwiązany. Ale chyba podobną metodą działają skryty-antilagi. RE: Panowie - Adrapnikram - 23-03-15 22:41 "BTW, to chory sen Deltiego z Podziemi?" To ten projekt o którym gadaliśmy na Bastionie. Tak problem rozwiązany. Walnę jeszcze antilaga i powinno być ok. Można zamknąć. |