![]() |
|
TTT2 - Nasze Walki - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Reklamy (/Forum-Reklamy) +--- Wątek: TTT2 - Nasze Walki (/Thread-TTT2-Nasze-Walki) |
TTT2 - Nasze Walki - Lartarin - 28-03-15 23:52 Aloha! Wrzucam kilka świeżynek (TTT2) z 28.03.15 Powalczyliśmy... ^^ Amelanduli (Zafina) VS Lartarin (Michelle) Amelanduil (Zafina) VS Lartarin (Michelle) <rev> Amelanduil (Zafina) VS Lartarin (Lili) Amelanduil (Zafina) VS Lartarin (Asuka) Amelanduil (Zafina) VS Seivoth (Nina) Padła propozycja meczu TagTeam VS Project-Ayus. Czekamy na odzew! (Gramy 4 Fun bez spin i podtekstów) Chętnie poznamy Ultimowiczów z PSN ID no i TTT2 RE: TTT2 - Nasze Walki - Amelanduil - 29-03-15 03:50 Nagrywane kamerą? Zazwyczaj karta przechwytująca czy coś jest od nagrywania gier xD Bardzo jednostronne te walki są, nie wrzuca się jednostronnych walk :c I fajnie by było mieć to moje ultimowe konto lekko odblokowane bo niby jakaś prywatna wiadomość na mnie czeka a nie mogę jej zobaczyć ._. RE: TTT2 - Nasze Walki - Lartarin - 29-03-15 11:22 Na moje możliwości, to był jedyny sposób nagrania walk. Co do tej jednostronności, to niestety poza pierwszą walką w temacie nie miałam możliwości wrzucić innych, w których 3 rundy są na twoją korzyść RE: TTT2 - Nasze Walki - Amelanduil - 29-03-15 13:20 Tam od razu żeby 3 na moją korzyść, ale chociaż jakby to były jakieś 2-3 albo coś, a nie 0-3 ._. RE: TTT2 - Nasze Walki - Lartarin - 29-03-15 13:58 Kolejnym razem może będzie RE: TTT2 - Nasze Walki - Mekuso - 29-03-15 14:32 Hueh~ Powalczyłbym trochę! Chociaż prawie nic już nie pamiętam. ^^" Z tego co pamiętam, to granie Jun mi bardzo dobrze szło. >w> RE: TTT2 - Nasze Walki - Lartarin - 29-03-15 15:58 A jakie masz PSN ID? RE: TTT2 - Nasze Walki - Mekuso - 29-03-15 19:02 Moje PSN to Minkodon ...taaaa, bardzo stare konto. x'D RE: TTT2 - Nasze Walki - Crashykk - 29-03-15 22:10 PSN ID: Vanites_PL Mam TTT2, ale troche mi ostatnio czasu na gre brakuje ;p |