![]() |
|
Makerowe screeny z anime! - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: Makerowe screeny z anime! (/Thread-Makerowe-screeny-z-anime) |
Makerowe screeny z anime! - Avaron - 07-04-15 01:04 O luls oglądam sobie kolejne anime a tutaj takie coś xD ![]() Znacie skrypt na taki hud? RE: Makerowe screeny z anime! - Kryzz333 - 07-04-15 01:09 Tylko drugi odcineczek? To obejrzę ;-) Skrypt to pewnie coś zmajstrowanego w Japonii niedostępne w krajach zachodnich. Ew. doklejone przez grafików ze studia anime, bo nie chciało im się robić xD RE: Makerowe screeny z anime! - ADI - 07-04-15 01:38 Sakurasou no pet na kanojo! Całkiem dobre to to ... A co w tym HUDzie takiego cool? Przebajerowany jak dla mnie, i niepotrzebnie zasłania część mapy XD I nie różni się zbytnio od nam znanych, po za widocznością zawartości plecaka. (Co jest chyba zbędne XD), a to okrąkłe coś, to nawet nie wiem co to i po co to :P RE: Makerowe screeny z anime! - Amelanduil - 07-04-15 12:41 Ile czasu temu już Sakurasou wyszło a dopiero teraz to odkrywacie >_> Kinda late to the party guys~ RE: Makerowe screeny z anime! - Kryzz333 - 07-04-15 12:56 Ale właśnie wydaje mi się, że ktoś już coś wspominał. Może na Gospodzie? RE: Makerowe screeny z anime! - ADI - 07-04-15 13:53 Oglądało się, za czasów Opactwa XD Wspominał o czym? EDIT: @Dół Viuys, Rahim, Amel, Ja.... Ale to właśnie na Opactwie :P RE: Makerowe screeny z anime! - Kryzz333 - 07-04-15 13:58 O tym anime i motywami RM-owymi. RE: Makerowe screeny z anime! - Viuu - 07-04-15 14:03 Ja kiedyś jak to anime wychodziło rzucałem tym screenem na SB. Ale to już daawno. Chyba na opactwie jeszcze rzucałem nawet openingiem (bo w nim też jest coś z rma w tle). RE: Makerowe screeny z anime! - Avaron - 07-04-15 15:29 Ja to animu dopieru teraz odkryłem ^^ tak więc nie bijcie xD |