![]() |
|
[XP] Kamuflaż - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [XP] Kamuflaż (/Thread-XP-Kamufla%C5%BC) |
Kamuflaż - ~Nakhitto - 08-04-15 20:09 Cześć. Potrzebuję waszej pomocy. Chciałbym zrobić zdarzenie, w którym gdy kamuflaż jest założony to NPC prowadzą z nami dialog, lecz jak nie mamy go założonego rozpoczyna się walka. Chciałbym zrobić to na warunku. Kamuflaż jest zbroją, dodatkowo chciałbym do tego aby był w tym przełącznik aktywujący typowe zdarzenie, w którym zmienia się wygląd bohatera. Bardzo tego potrzebuję, dziękuje. W zamian mogę odwdzięczyć się DLC do Isaac'a na Steamie w formie giftu. RE: Kamuflaż - Yoroiookami - 08-04-15 20:31 Chyba nie do końca rozumiem w czym problem.
RE: Kamuflaż - Avaron - 08-04-15 20:45 Yoro najprawdopodobniej o to mu chodzi a co ciekawe to zdarzenie jest banalnie proste xD RE: Kamuflaż - ~Nakhitto - 08-04-15 21:09 Naprawdę? To jest tak proste? Ja z tym kombinowałem, raz dialog nie wyskakiwał, raz nic się nie działo Dzięki, Yoroiookami jeśli chcesz te DLC to na PW napisz mi twój nick na Steam'ie albo trade url. RE: Kamuflaż - Yoroiookami - 08-04-15 21:10 (08-04-15 21:09)~Nakhitto napisał(a): Naprawdę? To jest tak proste? Ja z tym kombinowałem, raz dialog nie wyskakiwał, raz nic się nie działoChętnie bym wziął, ale ledwie pomogłem. RE: Kamuflaż - ~Nakhitto - 08-04-15 21:12 Jakbyś tam kiedyś go potrzebował to pisz ^^ RE: Kamuflaż - Avaron - 08-04-15 22:24 Tak na przyszłość to zachowaj logiczny porządek "wcięć" zapewne dodawałeś warunek itp. nie po kolei :) |