[Dowolny] Poszukuje tytułu soundtracku - Wersja do druku
Ultima Forum
[Dowolny] Poszukuje tytułu soundtracku - Wersja do druku

+- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl)
+-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik)
+--- Dział: Inne (/Forum-Inne)
+--- Wątek: [Dowolny] Poszukuje tytułu soundtracku (/Thread-Dowolny-Poszukuje-tytu%C5%82u-soundtracku)

Poszukuje tytułu soundtracku - jacko - 13-04-15 12:32

Poszukuje tytułu soundtracku który pojawił się w grze System RPG XP - Pustkowia Chaosu.
http://w616.wrzuta.pl/audio/ag8XbQweDNS/muzyczka
Gra mi się podoba i ten soundtrack mi się spodobał i poszukuje jego tytułu

RE: Poszukuje tytułu soundtracku - Yoroiookami - 13-04-15 12:44

:klaszcze: Też uwielbiam, ale nie łatwiej byłoby ci zapytać TagTeam? smiles

RE: Poszukuje tytułu soundtracku - Lartarin - 13-04-15 13:07

A na co i po co ci on? Skoro wrzuciłeś "muzyczkę" na wrzutę to znaczy, że skonwertowałeś ją z formatu .DEA

RE: Poszukuje tytułu soundtracku - Adrapnikram - 13-04-15 16:04

Pewnie do posluchania i poszukania podobnch tytulow lub wykonawcow. A tak przy okazji zastanawia mnie zachowanie kilku osob, ktore pytaja sie po co i dopiero potem odpowiadaja, oczywiscie w wielu przypadkach jest to sluszne zachowanie ale w wiekszosci nie.

RE: Poszukuje tytułu soundtracku - Amelanduil - 13-04-15 20:25

Adrapnikram napisał(a):A tak przy okazji zastanawia mnie zachowanie kilku osob, ktore pytaja sie po co i dopiero potem odpowiadaja, oczywiscie w wielu przypadkach jest to sluszne zachowanie ale w wiekszosci nie.
Tutaj może się Lartarin pyta bo bądź co bądź pochodzi to z JEJ gry? Ja też wolałbym wiedzieć co ludzie tak wścibsko się doszukują czegoś w moich zasobach.

Ja tam z góry zakładam że ludzie pytający się o zasoby chcą podmiot swoich zainteresować wysępić do własnych celów :v

RE: Poszukuje tytułu soundtracku - jacko - 13-04-15 23:08

Lartarin poszukuje tego utworu w lepszej jakości niż to co nagrałem w audacity za pomocą miksera stereo.
Tego utworu szukam do posłuchania na odtwarzaczu mp3, nie do żadnej gry czy coś.
Bo jak włączyłem grę pustkowia chaosu i wszedłem w autorów to było napisane z jakich filmów/gier były brane utwory z podanych tam pozycji nie znalazłem utworu który szukam.

RE: Poszukuje tytułu soundtracku - Lartarin - 13-04-15 23:45

Spoko, teraz wszystko rozumiem :ok: Utwór mam podpisany "Sunset Court" ale nie mam pojęcia z czego pochodzi :-/ Sorka

RE: Poszukuje tytułu soundtracku - jacko - 14-04-15 09:43

Już odnalazłem Dziękuje bardzo za pomoc :)