![]() |
|
[VX] Potrzebne Grafiki - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [VX] Potrzebne Grafiki (/Thread-VX-Potrzebne-Grafiki) |
Potrzebne Grafiki - Szymkim213 - 20-04-15 14:33 Witam. Potrzebuję grafik z gry Five Nights At Freddy's ,do mojego "Nowego" projektu. Jeżeli ktoś byłby w stanie takie coś zrobić ,proszę odpisać. RE: Potrzebne Grafiki - Avaron - 20-04-15 14:39 chodzi o rip z gry? tak? RE: Potrzebne Grafiki - Szymkim213 - 20-04-15 14:43 @Avaron tak chodzi o rip z gry Głównie to potrzebuję grafiki animatroników [charsetów] ,ale rozmiar ,musiał by być z RPG XP'ka Noi jeszcze jest też potrzebne jumpscare animatroników [jako animacja]. RE: Potrzebne Grafiki - Avaron - 20-04-15 16:01 kurde zrobiłbym te ripy ale nie mam gry :( RE: Potrzebne Grafiki - Szymkim213 - 20-04-15 16:19 grę można pobrać z torrenta [co jest plusem ,he he] tylko nwm jaki jest program do tego potrzebny ,gra waży 100 -250MB ,co jest właśnie minusem. RE: Potrzebne Grafiki - Avaron - 20-04-15 22:07 Może usznasz że jestem dziwny ale nie pirace gier :/ wszystkie staram się kupić :) używane, na przecenach itd. darmowe gifty na steam itp. właśnie dzięki temu mam w co grać :) a jakby tak każdy zaczoł piracić to za jakiś czas nikt nie tworzyłby gier bo nikt by ich nie kupował a co za tym idzie nie było by funduszy RE: Potrzebne Grafiki - Athanor - 20-04-15 23:03 (20-04-15 22:07)Avaron napisał(a): Może usznasz że jestem dziwny ale nie pirace gier :/ wszystkie staram się kupić :) używane, na przecenach itd. darmowe gifty na steam itp. właśnie dzięki temu mam w co grać :) a jakby tak każdy zaczoł piracić to za jakiś czas nikt nie tworzyłby gier bo nikt by ich nie kupował a co za tym idzie nie było by funduszy Cytat:Potrzebuję grafik z gry Five Nights At Freddy'sWeź, to nie temat o piractwie, sam coś piracę, bo z domu bogaczem nie jestem. I to nie jest temat na to. @Szymkim213, napisz, z którego FNaFa chcesz grafiki, oraz czy chodzi Ci o face, animacje złapania, czy całe pozy, postaram się coś znaleźć, grę uwielbiam więc popytam na forach ludzi czy mają takie zasoby. Edit, niedotyczałem posta, postaram ci się coś znaleźć. Ładne postacie są z gry na VX: "Five nights at F*ckboys" Znajdę coś dla Ciebie. RE: Potrzebne Grafiki - Avaron - 21-04-15 12:47 Ale wiesz drogi kolego że pan wyżej napisał "grę można pobrać z torrenta" a ja mu odpisałem jedynie że niestety nie pirace gier. Jak będzie jakaś promocja na tą gre to chętnie się w nią zaopatrze :) jeżeli do tego czasu nie znajdziesz tych grafik to wtedy pomogę. RE: Potrzebne Grafiki - krakoman - 25-04-15 13:08 Z tego co wiem to Five Night At Fuckboys używa fajnych grafik (charsety, tileset itp.). Niestety są chyba na VX i skoro to czyjaś gra to nwm czy można sobie tego użyć (to jest w sumie fanmade, ale i tak nie jestem pewny). |