![]() |
[XP] The Apocalypse - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Zapowiedzi gier i dema (/Forum-Zapowiedzi-gier-i-dema) +--- Wątek: [XP] The Apocalypse (/Thread-XP-The-Apocalypse) Strony: 1 2 |
The Apocalypse - Skrzydlo - 28-04-15 11:11 ![]() Nazwa:The Apocalypse RM: XP Akcja: Akcja będzie się toczyć w roku 2025 miejscowości Thamwell w Anglii. Bohater:w grze będziemy grali ... który ma 16 lat pierwszy raz natknął się na zombie w wieku 11 lat. Fabuła
Spoiler: (Otwórz) O grze. W ''The Apocalypse'' będziemy walczyć z zombie, okradać grupy przetrwałych ludzi i włamywali się do domów.
Klasy: W grze będzie można pokierować saperem posiadającym bomby i dużą ilością zdrowia, zwinnym lekkoatletą który posługuje się tylko broną która jest lekka, trenerem który jest silny i inteligentnym złodziejem który będzie mógł otwierać trudne zamki. Fotki
Spoiler: (Otwórz) Skrypty:
Anti-Event Lag Script by EmilyAnnCoonsSilentMenu by Vict0 Ayene's Quest Log by Ayene Side View Battle System Od autora: To mój pierwszy projekt który postanowiłem zrobić do końca. Data wydania: Nigdy wcześniej nie robiłem gry do końca ale postaram się ją ukończyć w wakacje albo wcześniej. PS. Liczę na krytykę w komentarzach. RE: The Apocalypse - Yoroiookami - 28-04-15 12:34 "Mordercze zielone istoty" to zombie, tak? ![]() Mówiąc już o mapkach - całkiem ładne jak na pierwszy projekt. Podobają mi się. ![]() RE: The Apocalypse - Skrzydlo - 28-04-15 12:43 Yoroiookami napisał(a):chociaż te lokacje wydają mi się za ładne i poukładane jak na wojnę atomową.Postaram się ulepszyć mapki. ![]() RE: The Apocalypse - krakoman - 28-04-15 17:32 Czyli to będzie takie DayZ 2D? RE: The Apocalypse - Avaron - 28-04-15 17:33 krakoman nie :/ istotą DayZ jest multiplayer którego raczej tutaj nie uświadczymy RE: The Apocalypse - Skrzydlo - 28-04-15 18:16 krakoman napisał(a):Czyli to będzie takie DayZ 2D?Nie bardziej chce z tego zrobić przygodówke z elementami przetrwania. RE: The Apocalypse - Avaron - 28-04-15 18:28 Skrzydło no cuż ja od siebie powiem że czekam i licze na screeny w jak najszybszym czasie :). Jaki system walki będzie? Na ile przewidujesz rozgrywkę? RE: The Apocalypse - Skrzydlo - 28-04-15 18:39 Avaron napisał(a):licze na screeny w jak najszybszym czasie :).Niedługo będą. Avaron napisał(a):Jaki system walki będzie?Sideview Battle System Tankentai XP Avaron napisał(a):Na ile przewidujesz rozgrywkę?Nie wiem jakieś 6-10 godzin. RE: The Apocalypse - Avaron - 28-04-15 18:55 6 wystarczy :) nie próbuj zrobić za długiej gry :) lepiej żeby była to dobra ale krótka gra :) takie króciutkie gry są najlepsze na początek :D licze na conajmniej grę 7/10 :D a więc sporo. RE: The Apocalypse - krakoman - 28-04-15 20:33 Avaron napisał(a):istotą DayZ jest multiplayer którego raczej tutaj nie uświadczymyChodziło mi o coś podobnego :P Wiem że tu będzie tylko singleplayer xD Skrzydlo napisał(a):Sideview Battle System Tankentai XPCzyli nie będzie walki w czasie rzeczywistym :C Ale i tak czekam :D |