![]() |
|
[VXAce] Drazori EBS - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Skrypty (/Forum-Skrypty) +---- Dział: Zdarzeniowe (/Forum-Zdarzeniowe) +---- Wątek: [VXAce] Drazori EBS (/Thread-VXAce-Drazori-EBS) |
Drazori EBS - Yotta - 01-05-15 20:07 Siemka. Po długim czasie postanowiłem podzielić się z wami moim własnym systemem walki, Drazori EBS! Cały system bazuje na zmiennych, dwóch przełącznikach i dwóch typowych zdarzeniach. Jest to system walki turowej. Screeny: Spoiler: (Otwórz) Spoiler: (Otwórz) Spoiler: (Otwórz) Drazori EBS Uwaga! Wypicie Mountain Dew skutkuje zwiększeniem PŻ do ok. 20 tysięcy punktów, mimo, że ma odnowić tyle, ile obrażeń otrzymaliśmy. Nie umiem naprawić tego problemu. Endżoj! RE: Drazori EBS - kanumerki - 01-05-15 20:21 Dobry pomysł. Wygląda jak walka pokemonów Ściągam i sprawdzam jak ci poszło stworzenie tego systemu. Ode mnie masz plus za chęci. PS. Sprawdzę ten napój co nie działa RE: Drazori EBS - Avaron - 01-05-15 21:14 Fajne :D przypomina mi walke z MFO3 gratki dla ciebie! RE: Drazori EBS - Yotta - 01-05-15 21:26 (01-05-15 21:14)Avaron napisał(a): Fajne :D przypomina mi walke z MFO3 gratki dla ciebie! Dziękuję bardzo! |