![]() |
|
[XP] H3 w XP! - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Materiały (/Forum-Materia%C5%82y) +--- Wątek: [XP] H3 w XP! (/Thread-XP-H3-w-XP) |
H3 w XP! - ReMiAG - 01-05-15 22:40 Witajcie, potrzebuję Characters postaci jaką poruszamy się w grze Heroes3. Najlepiej jakby characters był już bez tła i był dostosowany do RMXP. Szukałem troszku po grafikach na googlu, ale nic nie mogę znaleźć :( Z góry dziękuję :) RE: H3 w XP! - ADI - 01-05-15 23:26 Ripa z dwójki mam tylko: Spoiler: (Otwórz) RE: H3 w XP! - ReMiAG - 01-05-15 23:35 A dałbyś radę wyciągnąć żeby zrobić characters? Tą pierwszą postać. Z góry dzięki, bo fajnie wyglądają :) RE: H3 w XP! - ADI - 01-05-15 23:39 Dać, bym dał. Ale to musisz poczekać. Dziś już trochu późno i nie mam głowy już do tego :/ a jutro znów nie wiem jak z czasem wolnym u mnie będzie. Ale jeśli nikt nie zrobi tego wcześniej to nie ma problemu :D EDIT: @Dół Postaram się :P RE: H3 w XP! - ReMiAG - 01-05-15 23:41 Spoko :) Poczekam, nie jest mi to na gwałt potrzebne. Tak w niedziele chciałem wieczorkiem zacząć :) Ogarnąłbyś do niedzieli tak do 22? RE: H3 w XP! - Crashykk - 02-05-15 02:11 Nie miałem jak sprawdzić, więc daj znać jak to wygląda w programie :)
|