![]() |
|
[VX] Vx czy Vx_ace - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [VX] Vx czy Vx_ace (/Thread-VX-Vx-czy-Vx-ace) |
Vx czy Vx_ace - ReMiAG - 03-05-15 20:16 Witam, da się jakoś zmienić grę z VX_Ace na VX? Wiem, że między wersjami można było tak zrobić w XP :) RE: Vx czy Vx_ace - Avaron - 03-05-15 20:24 Ale chodzi ci o projekt tak? RE: Vx czy Vx_ace - Crashykk - 03-05-15 20:36 Raczej nie. VX Ace ma trochę inne RGSS. RE: Vx czy Vx_ace - Avaron - 03-05-15 22:13 Jeżeli projekt to nie ma możliwości jeżeli grafiki to jak najbardziej są konwertery :) RE: Vx czy Vx_ace - Amelanduil - 03-05-15 22:20 Avaron napisał(a):jeżeli grafiki to jak najbardziej są konwertery :)XP do VX (lub odwrotnie) to tak, ale akurat między zwykłym VX'em a Ace nie potrzeba konwertera... >_> RE: Vx czy Vx_ace - Avaron - 04-05-15 02:56 Ahh no tak zapomniałem o jakie wersje się rozchodzi :D zresztą nie korzystam z ace/vx więc nie wiem jakie tam są układy :> |