![]() |
|
[XP] Zasoby - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [XP] Zasoby (/Thread-XP-Zasoby) |
Zasoby - RtaMag - 03-06-13 19:49 Hej, szukam ikon kapturów (Hełm), animacji pokazujące ataki ostrza lub miecza oraz charactersy zamordowanych osób, mogą być te z podstawki byle by była krew. Kaptury mogą być przykładzie Assassin's Creeda: Spoiler: (Otwórz) RE: Zasoby - Avara - 03-06-13 19:53 Moim zdaniem jeden temat (który jest nadal otwarty) - LINK - wystarczy RE: Zasoby - RtaMag - 03-06-13 20:01 Oj tam, szczegółów się czepiasz. :p //Dobry spam nie jest zły. :d A po upadku, nie których forów coraz trudniej znaleźć ikonki lub inne zasoby. //Niniejszym uroczyście oznajmiam, że wymagane jest usunięcie tematu, oraz ostrzeżenie za złe zachowanie spamera, na mocy regulaminu z punktu 17 o godzinie 20:09 dnia 3.06.2013 ! "LUB" Pomoc biednemu RtaMag'owi, który nie ma zasobów ponieważ nie ma zasobów. @down Ja znać regulamina, ty mnie nie wypominać. RE: Zasoby - Avara - 04-06-13 14:18 Wcześniejsza treść postu z 3.06.: Spoiler: (Otwórz) Co do ikonek dałam Ci radę w tamtym temacie, a o animacje też możesz się tam zapytać. Nie mam żadnych pretensji co do tego, że ciągle pojawiają się od Ciebie nowe prośby czy pytania, tylko nie wiem po co śmiecić na forum co chwila tworząc nowe tematy. Co innego gdyby chodziło o jakiś skomplikowany skrypt lub gdyby od ostatniego pytania minęło sporo czasu, lub było nt. innego tworzonego przez Ciebie projektu lub coś w tym stylu. Na razie wszystkie prośby są drobne i podobne. Dlatego nie widzę sensu tworzenia do tego nowego tematu. Chyba że zostawisz ten temat na właśnie sprawy tego typu i nie będziesz ich więcej tworzyć, to już się czepiać nie będę Spoiler: (Otwórz) |