![]() |
|
[XP] Jak zmienić sterowanie w RPG Maker XP? - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Ogólna dyskusja (/Forum-Og%C3%B3lna-dyskusja) +--- Wątek: [XP] Jak zmienić sterowanie w RPG Maker XP? (/Thread-XP-Jak-zmieni%C4%87-sterowanie-w-RPG-Maker-XP) |
Jak zmienić sterowanie w RPG Maker XP? - Vason - 18-07-15 19:20 Jak zmienić sterowanie w RPG Maker XP? Bo te strzałki mnie już wkurzają. RE: Jak zmienić sterowanie w RPG Maker XP? - Avaron - 18-07-15 19:49 W edytorze skryptów :) Nie rozumiem co może "wkurzać" w strzałkach RE: Jak zmienić sterowanie w RPG Maker XP? - Vason - 18-07-15 19:55 A dokładnie w którym skrypcie? Mnie wkurza to w strzałkach że: nie jestem przyzwyczajony do nich. RE: Jak zmienić sterowanie w RPG Maker XP? - Avaron - 18-07-15 23:09 jako iż nie mam teraz mojego peceta to nie mam jak sprawdzić ale możesz zrobić typowe zdarzenie typu warunek: przycisk W naciśnięty, akcja krok w góre :) RE: Jak zmienić sterowanie w RPG Maker XP? - Dragon Kamillo - 19-07-15 13:56 Jak nie chcesz strzałkami to steruj numeryczną. 8 - góra, 6 - prawo, 2 - dół, 4 - lewo. XD RE: Jak zmienić sterowanie w RPG Maker XP? - Avaron - 19-07-15 21:04 Też dobre rozwiązanie :) niestety nie sprawdza się jednak na niektórych klawiaturach :) RE: Jak zmienić sterowanie w RPG Maker XP? - Bad Request - 19-07-15 23:02 Znalazłem skrypt, dzięki któremu można sterować klasycznym WSADem. Może tyle Ci wystarczy? Klik! RE: Jak zmienić sterowanie w RPG Maker XP? - Vason - 26-07-15 18:11 Bardzo mi pomogłeś Bad Request dzięki! |