![]() |
|
[Dowolny] Uroda czy uroda? - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: [Dowolny] Uroda czy uroda? (/Thread-Dowolny-Uroda-czy-uroda) |
Uroda czy uroda? - Bad Request - 18-07-15 23:31 Mam wielki dylemat. Kogo by tu wybrać: Triss czy Yennefer? Obie są wyględne różnią się jednak charakterem i to diametralnie. Wspomóżcie kamrata słowem i przykładem :-) RE: Uroda czy uroda? - Adrapnikram - 18-07-15 23:35 W Wiedźmina nie grałem, ale ze względu na książkę wybrałbym Yennefer, jedna z moich ulubionych postaci w książce. Inteligentna, świetny gust no i brunetka. RE: Uroda czy uroda? - Revlis - 19-07-15 11:41 Z tego co zauważyłem: Yenefer jest bardziej stanowcza, woli by sama decydowała o swoim losie, zawsze stara się zachować powagę i elegancję. Prócz tego lubi demonstrować swoją wyższość (szczególnie jeśli chodzi o sprawy między Geraltem a Triss). Biedne łóżko... Triss z kolei jest osobą ciepłą, która chętnie współpracuje i liczy się z konsekwencjami swoich działań. Gdy coś planuje zdradza wszystkie szczegóły, w przeciwieństwie do Yen. Podobnie jak ona, ma nadzieję na stały związek z wiedźminem, ale nie jest aż tak porywcza. Osobiście wybrałem Yenefer przez wzgląd na jedną z książek (Ostatnie Życzenie, kto czytał ten wie o czym mówię). RE: Uroda czy uroda? - Yoroiookami - 19-07-15 13:33 Ja szczerze mówiąc wolę Triss. Głównie ze względu na to, że jest bezpośrednia, ale przy tym urocza. Ale książek nie czytałem, nie znam całej historii. RE: Uroda czy uroda? - Bad Request - 19-07-15 14:25 Też mi się wydaje, że Triss jest lepszym wyborem dla Geralta. Jest bardziej...ludzka. Bardziej otwarta. Yen według mnie zachowuje się jak prawdziwy mag: jest stanowcza, momentami wręcz zimna. Nie czytałem całej sagi o Wiedźminie toteż moja ocena czarodziejek może być bardzo błędna, niemniej jednak chyba zostanę przy Rudej :3 RE: Uroda czy uroda? - Vason - 19-07-15 14:48 Czytałem książkę Sapkowskiego "Ostatnie życzenie" oraz grałem w Wiedzmina 1,2,3 i zdecydowanie ja wybieram Yenefer. I ten jednorożec to ma co do oglądania ;D RE: Uroda czy uroda? - Crashykk - 20-07-15 02:32 Jak dla mnie Yen tyle razy miala okazje, aby byc z Geraltem i tyle raz zawiodla, ze czas w koncu zmienic kobiete. Nawet wiedzmin ma prawo byc szczesliwy, wiec wybralem Tris. Up, ja tam nie chcialbym, any jakas para robila takie rzeczy na mnie xd |