![]() |
|
[VXAce] FNAFB4 Fan Made - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Zapowiedzi gier i dema (/Forum-Zapowiedzi-gier-i-dema) +--- Wątek: [VXAce] FNAFB4 Fan Made (/Thread-VXAce-FNAFB4-Fan-Made) |
FNAFB4 Fan Made - helio108 - 15-08-15 21:12 Five Nights At F*ckBoy FAN|MADE Freddy znów chcę mieć noc rozpusty, ale tym razem w szpitalu dla dzieci i znów musi mieć swoją "ferajnę" gdy będzie ferajna, to idą do pokoju dziecięcego, a potem tam zaczyna się akcja... Screeny Spoiler: (Otwórz) Autor: Szymkim213 OficjalnyTester (UPOWAŻNIONY DO STWORZENIA TEGO TEMATU): Helio108 PEŁNA WERSJA GRY bez RTP Spoiler: (Otwórz) RE: FNAFB4 Fan Made - Crashykk - 15-08-15 22:14 Nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie. Ta gra w oryginale jest strasznie słaba, pierwszy f*ckboy był jeszcze gorszy, a gra od twórcy MineVine już w ogóle będzie ssać. RE: FNAFB4 Fan Made - helio108 - 15-08-15 23:38 CrasheR - może coś bliższego konstruktywnej krytyki? Tą pierwszą część o tym że oryginał był słaby, zniosę, ale Szymka to Ty nie hejtuj. RE: FNAFB4 Fan Made - Amelanduil - 16-08-15 00:23 Ta gra wygląda tak beznadziejnie, że jakbyś nie powiedział że to fangame to bym nie rozróżnił. RE: FNAFB4 Fan Made - Crashykk - 16-08-15 02:31 Cytat:Szymka to Ty nie hejtuj.Nie hejtuje. Stwierdzam fakt. Jego wcześniejsze produkcje to racje arcydziełami nie są. RE: FNAFB4 Fan Made - Adrapnikram - 16-08-15 09:34 Chyba zgodzę się z powyższymi. Włóżcie w to trochę pracy. Bo pizza w butelce nie wygląda dobrze. A w sam orginał nie grałem i jakoś mnie nic z tym tytułem nie zachęca. RE: FNAFB4 Fan Made - helio108 - 16-08-15 12:17 DODANO PEŁNĄ WERSIE GRY :D (W związku z czym proszę o przeniesienie posta :) ) RE: FNAFB4 Fan Made - Revlis - 16-08-15 13:39 To tak. Plusy: - Humor, fabuła (a raczej jej brak) oraz styl rozgrywki porównywalny z oryginalnymi częściami f/boya. Nie każdemu musi się podobać, ale przynajmniej te aspekty zostały do pewnego stopnia odwzorowane. - Użycie muzyki z oryginału. Minusy: - Rażące błędy ortograficzne. - Niektóre miejsca są zbyt ciemne. - Napisy także są zbyt ciemne. - B.B. ma char. kolumny (?). - Sklep u B.B. ma ilość towarów nieadekwatną do długości rozgrywki. - W całej grze występują jedynie dwa rodzaje przeciwników. - Umiejętności wszystkich bohaterów poza Fredem pochodzą z domyślnej wersji Vx/Ace a ich nazwy nie zostały nawet zmienione. - Do kanałów wchodzi się przez wiadro (wiem że jest to ograniczone zawartością rtp, ale Ace umożliwia swobodną zmianę titli). - Standardowe title nie pasują do ponurej atmosfery. - Wprowadzenie informuje nas, że akcja gry rozgrywa się w szpitalu. Wnętrze budynku wcale jednak go nie przypomina. - Brak bossa/ów. - Z powodu braku bossów, walka z czapkami i zdobywanie doświadczenia po prostu nie ma sensu - całą grę można przejść nie walcząc nawet raz. - A co za tym idzie, przedmioty w sklepie B.B. także nie mają żadnego zastosowania. - Krótka. Moja ocena: Hmm... Nawet jak na grę typu f/boy wypada raczej słabo. Jeśli przyszłe dlc o którym było wspomniane w napisach końcowych zmieni grę na lepsze, może zagram ponownie. RE: FNAFB4 Fan Made - helio108 - 16-08-15 14:05 @Revis - Jezu... Ten post jest dłuższy niż cała gra XD Także dziękuję! Bardzo sobie twój komentarz z Szymonem cenimy ;) Mam wielką nadzieję że DLC Ci się spodoba ponieważ poprawimy wyznaczone przez Ciebie minusy :D RE: FNAFB4 Fan Made - Crashykk - 16-08-15 16:50 Podtrzymuję to, co napisałem wcześniej. Moim zdaniem twórca Fnafa powinien zostać zeżarty przez jakiegoś z jego animatroników za stworzenie tak beznadziejnego fandomu opartego o sfrustrowane dzieci w wieku 9-12 lat, które nie potrafią zrozumieć, że fnaf jest słaby i powinno pozwolić mu się w końcu umrzeć. + DLC? Co wy EA jesteście? Jeszcze każcie sobie za nie płacić to już w ogóle będzie cudownie |