![]() |
|
Guild Wars 2 for fri - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Reklamy (/Forum-Reklamy) +--- Wątek: Guild Wars 2 for fri (/Thread-Guild-Wars-2-for-fri) Strony: 1 2 |
Guild Wars 2 for fri - Yoroiookami - 30-08-15 00:32 Jako, że już praktycznie cztery razy reklamowałem Guild Wars 2 i przeceny na Ultimie, postanowiłem że i tym się z wami podzielę. Od dzisiaj, Guild Wars 2 jest oficjalnie darmowe. Nie płacicie za nic, no chyba, że bardzo się wam spodoba i chcecie dodatek. Można się zarejestrować korzystając z tego linku. https://account.arena.net/register?alt=gw2 (I nie, nic z tego nie mam Gram już od trzech lat i pomimo kilku dłuższych przerw i kilku złych decyzji ze strony ANet, nadal uważam, że gra jest fajna i warta wypróbowania. Także polecam wam chociaż sprawdzić. Może się spodobać. Od razu ostrzegam, że gra kładzie większy nacisk na PvP niż na PvE. RE: Guild Wars 2 for fri - Avaron - 30-08-15 01:56 :( a ja właśnie kupiłem WoW'a i WoD :< raczej nie ma sensu grindować w 2 różnych MMO'szkach :< ale w wolnej chwili oblukam co to za gra :) dzięki za info Yoroś! RE: Guild Wars 2 for fri - Yoroiookami - 30-08-15 02:30 (30-08-15 01:56)Avaron napisał(a): :( a ja właśnie kupiłem WoW'a i WoD :< raczej nie ma sensu grindować w 2 różnych MMO'szkach :< ale w wolnej chwili oblukam co to za gra :) dzięki za info Yoroś! W GW2 grinduje się ładne ubranka. RE: Guild Wars 2 for fri - Athanor - 30-08-15 09:27 (30-08-15 01:56)Avaron napisał(a): :( a ja właśnie kupiłem WoW'a i WoD :< raczej nie ma sensu grindować w 2 różnych MMO'szkach :< ale w wolnej chwili oblukam co to za gra :) dzięki za info Yoroś! Po tym co oferuje WoD szybko przejdziesz na Gw2, dopóki nie wyjdzie Legion dużo się nie dzieje :V Ale zawsze możesz robić wiele innych ciekawszych rzeczy, które są nader interesujące w tejże grze :> RE: Guild Wars 2 for fri - Avaron - 30-08-15 12:37 Athanor dla starych wyjadaczy nie ma kontentu ale dla takiego nowego gracza jak ja jest od cholery do zrobienia :) RE: Guild Wars 2 for fri - Venesard - 30-08-15 16:10 Hyhy, pobieram :D RE: Guild Wars 2 for fri - Yoroiookami - 31-08-15 15:44 Wrzucam przerażające skriny. Mam ogólnie ich ponad 6 tysięcy, więc było ciężko. Spoiler: (Otwórz) Spoiler: (Otwórz) Spoiler: (Otwórz) Spoiler: (Otwórz) Spoiler: (Otwórz) Spoiler: (Otwórz) Spoiler: (Otwórz) Co do grafiki, to podczas robienia tych fotek większość ustawień miałem najwyżej na średnich. RE: Guild Wars 2 for fri - Avaron - 31-08-15 18:23 Ponad 6k? XD RE: Guild Wars 2 for fri - Yoroiookami - 31-08-15 20:15 (31-08-15 18:23)Avaron napisał(a): Ponad 6k? XD No tak... RE: Guild Wars 2 for fri - Avaron - 31-08-15 21:30 Fajne hobby, molestowanie Print Screena :D |