Amnesia: The Dark Descent i Command & Conquer: Red Alert 2 - Wersja do druku
Ultima Forum
Amnesia: The Dark Descent i Command & Conquer: Red Alert 2 - Wersja do druku

+- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl)
+-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik)
+--- Dział: Inne (/Forum-Inne)
+--- Wątek: Amnesia: The Dark Descent i Command & Conquer: Red Alert 2 (/Thread-Amnesia-The-Dark-Descent-i-Command-Conquer-Red-Alert-2)

Amnesia: The Dark Descent i Command & Conquer: Red Alert 2 - Crashykk - 16-09-15 14:42

Jeżeli ktoś ma ochotę na te 2 tytuły to aktualnie są za darmoszkę. 1 oczywiście na steam, 2 na oryginie.

Amnesia dostępna będzie tylko dziś do 19, więc pospieszcie się!

RE: Amnesia: The Dark Descent i Command & Conquer: Red Alert 2 - Yoroiookami - 16-09-15 15:24

CrasheR'ku - ja już posiadam Amnesię, ale pytam z ciekawości - mówiąc "za darmo" masz na myśli zakup za darmo czy to, że dzisiaj można w nie za darmo pograć? :co:

EDIT:
[Obrazek: b686cc128e.png]

:shock: Nie wiem tylko jak to zrozumieć. Trzeba coś kupić, żeby dostać grę za darmo? :ehe:

RE: Amnesia: The Dark Descent i Command & Conquer: Red Alert 2 - Revlis - 16-09-15 15:44

Zainstalujesz - masz. Gra zostaje przypisana do konta.
Więcej na:
http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/z-innej-beczki-amnesia-the-dark-descent-za-darmo

RE: Amnesia: The Dark Descent i Command & Conquer: Red Alert 2 - Yoroiookami - 16-09-15 15:48

No to wszystko jasne. :aww:

RE: Amnesia: The Dark Descent i Command & Conquer: Red Alert 2 - Amelanduil - 17-09-15 17:26

"Rety, gra Command & Conquer Red Alert™ 2 i Zemsta Yuri'ego™ jako specjalny prezent naprawdę trafiła w wasze gusta! Gracze sięgali po nią z takim zapałem, że aż przegrzały się serwery. Specjalny prezent Command & Conquer Red Alert™ 2 i Zemsta Yuri'ego™ już wkrótce powróci. Dziękujemy za cierpliwość!"
Także tego :v

RE: Amnesia: The Dark Descent i Command & Conquer: Red Alert 2 - Crashykk - 17-09-15 20:01

Theme Hospital to też bardzo fajny tytuł, więc skoro jest w zastępstwie za C&C to chętnie przygarnę.